2777
2789
عنوان

گرسنمهه😭

213 بازدید | 20 پست

رژیم گرفتم فقط ۳تا سیب در روز 

۴۵ کیلوام وسواس گرفتم نسبت به خودم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۴۵ که خیلی کمه 😐رژیم واس چی

چون اندامم مسخره میشه

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چه رژیم سختی

احمقم دیگه

رژیم چاقی بایدبگیری داری اشتباه میزنی

بنظر خودم چاقم و باید ایده آل باشم

به نظرتون اسم آنیا چطوره

تو هنوز نتونستی یه اسم انتخاب کنی؟😂

از وقتی یادمه دنبال اسمی

نه آنیا‌ خوب نیست

اسم های مذهبی هم خوبن 

اسم های ترکی و کردی هم خیلی خوبن 

ماهلین‌ هم خوبه

به تو نمیرسه زمین خوردن منو جشن بگیری😉قوی تر از قبل برمیگردم🔥✨️

اخه با ۴۵ کیلو کی رژیم لاغری میگیره؟ 😐وزنت خوبه که نیاز نیست سختی بدی به خودتت الکی

برگشتن به من میگن وزنت کم کن 

من هیچ وقت توی زندگیم بالای ۵۰ کیلو نبودم 

خودم حساسم و وسواسی