2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکم گفت نمیخوام مثل تو بشم 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 23 پست
اخه تو سن کم؟؟؟؟؟شوهر داد راحت بشه دخترشو بدبخت کرد ایبابا

شآید از ته دل نمیگه ها اما خب باعو‌ناراحتی میشه و لاعو‌میشه اونا هم سواستفاده کنن‌

پارسال همین خواهرم مشکلدداشت انقدر همه باید درکش میکردیم‌مواظبش بودیم‌غصه نخوره یه قطره اشک‌می‌ریخت مامانم سریع می‌فهمید فضارو عوض میکرد براش 

امسال به من میگفت حق نداری حرفی بزنی و‌ناراحتی کنی اعصاب خواهراتم خورد کنی به اونا چه که تو مشکل داری 

من شیبانی یواشکی گریه میکردم تو روز باید شاد میبودم.هیچکس نفهمید که من شبا گریه میکنم  

شآید از ته دل نمیگه ها اما خب باعو‌ناراحتی میشه و لاعو‌میشه اونا هم سواستفاده کنن‌پارسال همین خواهرم ...

الهی بگردم ایشالله موفق و خوشبخت بشی و این روزا عوضش دربیاد و از ته دلت بخندی عزیزم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم🙂😘

❤️

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

ببخشید ولی چقد بچه ها پررو شدن،حتمن مامانت هم هیچی نمیگه بهشون

نه نمیگه میخنده😐🤦‍♀️

وقتی خودش برمیگرده جلوشون مبگه خواستم از دستت راحت شم که دادم شوهر اما نشد برگشتی دیگه از اپنا چه انتظاری میشه داشت 

شآید از ته دل نمیگه ها اما خب باعو‌ناراحتی میشه و لاعو‌میشه اونا هم سواستفاده کنن‌پارسال همین خواهرم ...

ای جانم واقعا دوران سختی رو گذروندی امیدوارم همه اش برات انگیزه بشه خودتو زندکیتو بسازی ازاین زاویه ببین تواین سن چقدرررر تجربه داری ده هیچ ازخیلی ها جلو هستی موفق باشی ان شاءالله 

ممنونم🙂😘

رفیق آدما تو سختیا و محدودیت هاست که ستاره میشن 

علمی بخوام جوابتو بدم نوجوان جماعت  کلا سیسش اینه همه چیو به چالش میکشن و خیال میکنن قدرت دارن به ایده آل خودشون برسن و بقیه رو سرزنش میکنن هیچ تضمینی در آینده اونم الزاماً نی رو حرفش حساب باز نکن 

یکی از اقوام ما هم تو سن کم ازدواج کرد و جدا شد دیپلمه بود الان مهندس موفقیه دکتری گرفته مستقل و ثروتمند شده و داره جمع می‌کنه بره اونور 

آره اینجوریاست اراده کن و به خدا توکل کن 

گاهی همین حرفای تلخ به آدم انگیزه میده 

در دل مشکلات بعضاً فرصت هایی هست که بعد شاکر اون بالایی خواهی بود تو دختری قوی هستی فقط بخواه عزمتو جزمت کن گوش هاتو بگیر رو اون حرفای منفی ،تُف  کن به خودگویی های  منفی و فقط نگاهتو بدوز به هدفت عین بنز بتاز توکل کن به اون خدای  بالا سر و ایمان داشته باش میشه که بشه 

و چون زمانیکه بلا از آسمان و زمین بر تو بارید و تو از ترس چشمانت را فرو بستی ،به تو گفتم که کمک هایم در راه است ،چشم دوختم که آیا باورم می‌کنی ؟اما تو به من شک داشتی .....احزاب آیه۱۰

تردید رو رها کن ...تو میتونی و میشه که بشه 

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

نه نمیگه میخنده😐🤦‍♀️وقتی خودش برمیگرده جلوشون مبگه خواستم از دستت راحت شم که دادم شوهر اما نشد برگ ...

خب دیگه،باهاشون بحث نکن،خودت و ننداز تو دست و پاشون

تو چه قشنگی😍...