بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قدم ۱۷۲ و وزنم ۴۸ و کمرم ۵۹ باسنم ۷۰ دور سینه هم ۶۵
اما با اینکه هر کسی بهم چیزی میگه درباره بدنم و کاملا با اعتماد بنفس میگم من هیکلم مثل مدلاس و اندامم باربی و اسکینی از ته دلم دوست دارم یکم چاق تر بشم چاق ک نه توپر بشم 🤦🏻♀️
خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉
اونم همینجورسفیدههمه اجزای صورتش ظریفهو خیلی ناز داره کلا حرکاتش خیلی آرومه صداش و لحن حرف زدنش هم ...
ظرافت ی زن در کنار اینکه یک بخشیش به اندام بر میگرده بستگی به رفتار هم داره اینکه انرژی زنانت رو بالا ببری و روی کاریزماتیک بودنت از لحاظ رفتار و گفتار کار کنی ۷۰ درصد راه رو رفتی
خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉
کاملا موافقممن خودم یکم اضافه وزن دارم اما در نظر بقیه ظریفم چون خیلی آروم و دخترونه هستم
دقیقا همه اینا بستگی به رفتار خورده آدم داره ی بخش کوچیکیش مربوط به اندازه فقط