2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهه واقعا ؟اندامتون چطوریه؟یه دختر 20 ساله عادی که نسبتا لاغرم باشه بخواد میتونه کاری کنه استخون بند ...

آره گلم، اندامم بخاطر شغلم خیلی قدرت بالایی داره و عضلات قوی

اگه قدرت بدنی بالا داری(خیلیییی بالا) برو TRX اگر نه برو بدنسازی ولی باید ادامه بدی دیگه ولش نکن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

چطوریه قد و زنت واندامت؟

من قدم ۱۷۲ و وزنم ۴۸ و کمرم ۵۹ باسنم ۷۰ دور سینه هم ۶۵ 

اما با اینکه هر کسی بهم چیزی میگه درباره بدنم و کاملا با اعتماد بنفس میگم من هیکلم مثل مدلاس و اندامم باربی و اسکینی از ته دلم دوست دارم یکم چاق تر بشم چاق ک نه توپر بشم 🤦🏻‍♀️

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

اونم همینجورسفیدههمه اجزای صورتش ظریفهو خیلی ناز داره کلا حرکاتش خیلی آرومه صداش و لحن حرف زدنش هم ...

ظرافت ی زن در کنار اینکه یک بخشیش به اندام بر میگرده بستگی به رفتار هم داره اینکه انرژی زنانت رو بالا ببری و روی کاریزماتیک بودنت از لحاظ رفتار و گفتار کار کنی ۷۰ درصد راه رو رفتی 

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

ظرافت ی زن در کنار اینکه یک بخشیش به اندام بر میگرده بستگی به رفتار هم داره اینکه انرژی زنانت رو بال ...

کاملا موافقم

من خودم یکم اضافه وزن دارم اما در نظر بقیه ظریفم چون خیلی آروم و دخترونه هستم 

کاملا موافقممن خودم یکم اضافه وزن دارم اما در نظر بقیه ظریفم چون خیلی آروم و دخترونه هستم

دقیقا همه اینا بستگی به رفتار خورده آدم داره ی بخش کوچیکیش مربوط به اندازه فقط