2777
2789
عنوان

بیخوابی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 46 پست
دختر شما تا چند وقت اینجوری بود؟آخه دخترم الان دیگه نزدیک دو سالشه نباید خوابش اینجوری باشهمیگن بعد ...

ن این شیش ماه برا بعضیا صدق میکنه جفت بچه هام پدرمو در اوردن فعلا...

پوستو ولش کن اعصاب و بچسب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارو انجام دادم چند روز اینجوری بود خوب بود ولی خودبخود برمیگرده روی روال قبلیشمنم بعضی وقتا این ...

باید استمرار داشته باشی حداقل یک ماه همین رویه باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین ظهر هر ساعتی بیدار شد 4،5 ساعت دیگه بخوابونشمثلا 12 بیدار شد 5 بخوابه تا 6ونیم 7 شبم 1،2 میخواب ...

بعضی وقتا که خودش نخواد بخوابه هر کاری میکنم اصلا خوابش نمیبره

گاهی وقتا سوار موتور که باشیم خوابش میبره اما بعضی وقتا که خوابش نمیبره نصف شب من و شوهرم با موتور میبریمش دوردور کل شهر رو میگردیم بازم نمیخوابه

صب ساعت چندمیخابه اگه پنج میخابه دیگه ده بیدارش کن تا یکو دو بیدار باشه بعدش یکی دوساعت بخابه باز بی ...

من از بس کمبود خواب دارم وقتی خوابش میبره منم مثل جنازه میفتم دیگه🥴

بعضی وقتا تا عصر میخوابیم هردوتامون

بعضی وقتا که خودش نخواد بخوابه هر کاری میکنم اصلا خوابش نمیبرهگاهی وقتا سوار موتور که باشیم خوابش می ...

عجب😕

ببین من از 5،6 ماهگیش عادتش دادم با صدای موزیک بخوابه مثلا میذارمش روپام آهنگ مورد علاقشون تو گوشی میذارم و بخاطر اینکه خوب گوش کنه به آهنگ ساکت یجا می مونه و کم کم خوابش میبره

از اول بد عادتش دادی خواهر

باید استمرار داشته باشی حداقل یک ماه همین رویه باشه

آره درسته

ولی متاسفانه همونطور که گفتم وقتی خودش بخواد بخوابه دیگه هیچی جلودارش نیست نه بازی نه سرگرمی...

ولی امان از وقتایی که نخواد بخوابه دیگه هر کاری کنی اصلا نمیخوابه

هرچقدم باهاش بازی کنم و خستش کنم بازم ماشالا نمیدونم اینهمه انرژی رو نصف شب از کجا میاره

من انرژیم تموم میشه و از بیخوابی خسته میشم اما اون قربونش برم اگه تا صبح بازی کنه خسته نمیشه

آره درستهولی متاسفانه همونطور که گفتم وقتی خودش بخواد بخوابه دیگه هیچی جلودارش نیست نه بازی نه سرگرم ...

چون ۷ ساعتش پر نشده! دختر من عادت کرده حتی اگر نخواد بخوابه باید رو تختش باشه برقم خاموش و اباژورش روشن. معمولا هم ۹ صبح این طورا بیدار میشه ظهر یه دور میخوابه و شب هم ۱۱، ۱۱.۵ خوابه که دلم میخواد کم کم بیارم روی ۱۰ ۱۰.۵ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عجب😕ببین من از 5،6 ماهگیش عادتش دادم با صدای موزیک بخوابه مثلا میذارمش روپام آهنگ مورد علاقشون تو گ ...

آره اینم فکر خوبیه

دخترم آهنگ دوست داره

خودمم بعضی وقتا این کارو میکنم

ولی همیشه جواب نمیده