2777
2789
عنوان

تاخالا با لندکروز رانندگی کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست

گواهینامه ندارم بگی گرونترین ماشینی که سوار شدی بچگی فک کنم  بابا دوستم ماشین شاسی بلند گرون داشتن مدلش یادم نیس سوار شدم 

با عموم جک داره 

دیگه گرونتر سوار نشدم خودمونم ۴۰۵ 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا با ماشین بقیه نمیشینم.با ماشین خودمون میشینم که ۷پروئه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خوبه هایما ؟ خرابی نداره؟

به هیچ وجه.

خاهرم اینا ۸ ساله دارن واقعا بدون هیچ خرجی.فقط باید درست برونیش و سر وقت روغنشو عوض کنی.

ما هم یکساله خریدیم و واقعارانندگی باهاش قشنگه.گاز که میدی روحت جلا پیدا میکنه😁

یاشاسین آذربایجان💓✌

از ماشین ایرانی خیلییی خیلیییی بهتره ولی اگه خراب بشه ، بیچاره ای

اره ولی خراب نمیشه واقعا😄

امتحانشو پس داده تو ایران.قطعاتش هم مثل ماشینای ایرانی فراوانه😏

صد درصد بهتره.اخرین‌ماشین ما دنا پلاس بود اصلا قابل مقایسه نیستن

یاشاسین آذربایجان💓✌

اره ولی خراب نمیشه واقعا😄امتحانشو پس داده تو ایران.قطعاتش هم مثل ماشینای ایرانی فراوانه😏صد درصد به ...

مگه اینکه تمیزش پیدا کنی یا صفر بخری و درست ازش استفاده کنی 

وگرنه همسر خودم مکانیکه میگه اینجور ماشینا خراب بشن صاحبش بیجارست

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
مگه اینکه تمیزش پیدا کنی یا صفر بخری و درست ازش استفاده کنی وگرنه همسر خودم مکانیکه میگه اینجور ماشی ...

ما که صفر گرفتیم.ولی کلا هایما داستانش جداست.اره کلاماشینای چینی خراب شن بیچاره ای اما خدایی هایما جزو اونا نیست.کلا فرق داره.

یاشاسین آذربایجان💓✌