2777
2789
عنوان

سریال محکوم

| مشاهده متن کامل بحث + 32982 بازدید | 22 پست
بنظرم مهیار مست بود این وسط کشت دختررو زیاد مطمن نیستم ک کسی از بیرون وارد خونه بتونه شده باشه

احتمالش هست

ولی می‌دونی چون لایو گذاشته بود شایدم کسی از حالش با خبر بود و از فرصت سوء استفاده کرد...

دلی که رحمه زخمه💔
خدا مهیار و لعنت کنه عقده ای دلم میخواد بگیرم زیر مشت و لگد😮‍💨😮‍💨😮‍💨

شایدم فقط توهم بوو 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احتمالش هستولی می‌دونی چون لایو گذاشته بود شایدم کسی از حالش با خبر بود و از فرصت سوء استفاده کرد...

افرین اینم ممکنه درست باشع 

بنظرم توهم زده بود مهیار

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

خدا مهیار و لعنت کنه عقده ای دلم میخواد بگیرم زیر مشت و لگد😮‍💨😮‍💨😮‍💨

🤣🤣🤣قشنگگگگگگ تابلو کی کشته

دختره به نامادریه تو کافه گفت عاشق کسی شده و میخواد کافه را بفروشه بره آلمان 

به همه گفته میره پیش مادرش اما در اصل عاشقه و دوس پسرشو اول فرستاده المان و  میره ازدواج کنه تو دانشگاه اشنا بودن

گفت پنهان کاری کرده و به هیچکیم اینو نگفته

گفت خیلییییی چیزای پنهونی داره که از باباش قائم کرده

و به نسرین هم یاد میداد لزومی نداره راجب چیزای خصوصیش به کسی حرفی بزنه

احتمالا تو همون دانشگاه یه عاشق دل خسته داشته که فهمیده میره المان با فلانی ازدواج کنه تعقیب کرده

یا به قصد کشت و انتقام اومده بوده یا اومده دیده رفت میرداماد خونه یه پسری کشتش تو خواب

چون این نویسنده حرف از عاشقای کینه جو میزنه همون خواسگار مادره!!!! چه لزومی داره کسی چون کسی جواب رد داده اینهمه پیگیر باشه؟

اونم بعد اینهمه وقت...

جنون انی شاید برای یه جوان توجیح داره اما اون چی بود اخه!!!

اگر مهیار ادم قتل بود خوب کمین میکرد شوهر مادرشو میکشت چرا تابان...

قضاوتتتتتتت عجولانه.....

🤣🤣🤣قشنگگگگگگ تابلو کی کشتهدختره به نامادریه تو کافه گفت عاشق کسی شده و میخواد کافه را بفروشه بره ...

ممنون از توضیحت 👌👌👌

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

من از همون لحظه اول گفتم مهران غفوریان کشته ، این خیلی وارد بوده ، خیلی قوانین رو میدونسته ، به خونه هم کاملا آگاه بوده ، از کدام در بره تو، اثر انگشتش رو پاک کنه، صحنه جرم رو بر علیه مهیار درست کنه و ...