یعنی از وقتی اومدم تو این خانواده یکی یکی فک و فامیل و دوستانم از باهام قطع رابطه کردند چون یه خانواده بی فرهنگ اند که با همه کار دارند و همه میشناسند شون.معلم امسال دخترم دخترم را قبول نکرده تو کلاسش چون قبلا با خانواده شوهرم مشکل داشته.ما تو شهر کوچیک هستیم همه روشون تو روی همه.به این خانواده میگند دوزاری بی ارزش دردسر ساز
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه دو ساله از اون کوچه که نزدیک هم بودیم اومدم جای دیگه
خب این خیلی عالیه کم کم فاصله بگیر ازشون قطعا ک مردم کم کم متوجه باشخصیت بودنت میشن فقط جایی پشتشون حرف نزن وادامه دهنده ی غیبت مردم پشت خانواده شوهرت نباش این جماعت عقرب اند
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
همین جوری شدم ولی اثرات بد بودنشون آخرش روی زندگیم هست
کم کم عزیزم درست میشه
باهاشون رفت و امد را کم کن
پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد
سگ اصحاب کهف روزی چند پی مردم گرفت و ادم شد
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!