2777
2789
عنوان

بکشید بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 27 پست
واجب استبر مسلمین فرض استحله؟

شاید کسی نتونه بخونه شرایطش نباشه اون وقت چی؟ الان بخونه یا بعد قضاش رو؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
باید ی جور اجباره درصورتی اجباری نیست

نماز آیات در این موارد واجبه

تکلیفی که بر هر مسلمان واجبه باید انجام بده دیگه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی هنوز اتفاق نیفتاده و تکلیف نشده خوندنش رفع تکلیف آینده رو نمی کنه

هر وقت اتفاق افتاد واجب می شه

در زمانی که ماه گرفته س ادا می شه

بعد از اونم قضا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

بعدا قضاش رو میتونه بخونه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اتفاقا درست گفتن این مورد باید دارهاز کجا میگین باید نداره

کسی که معتقده میخونه چه بایدی باشه چه نباشه

پس بایدی در کار نیس

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

نماز آیات در این موارد واجبهتکلیفی که بر هر مسلمان واجبه باید انجام بده دیگه

برای چی واجبه؟

واقعا نمیدونم دلیلش رو چرا واجبه وقتی دلیلش رو میدونی 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کی قراره ماه گرفتگی بشه؟

شامگاه یکشنبه ۱۶ شهریور، ماه به‌ طور کامل وارد سایه زمین می‌شود و به مدت ۸۲ دقیقه به رنگ سرخ و آجری درمی‌آید. برگزاری برنامه‌های عمومی رصد ماه‌ گرفتگی با هدف ترویج علم نجوم، آشنایی شهروندان با آسمان شب و فراهم کردن فرصت مشاهده این پدیده شگفت‌انگیز از نزدیک انجام می‌شود.

خسرو جعفری‌زاده، مسئول کارگروه ترویجی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران، درباره اهمیت این رویداد گفت: ماه‌ گرفتگی کلی یکی از زیباترین پدیده‌های آسمانی است که بدون نیاز به ابزار خاص و تنها با چشم غیرمسلح نیز قابل مشاهده است، اما استفاده از تلسکوپ تجربه‌ای متفاوت و فراموش‌ نشدنی برای مردم فراهم می‌کند. همکاری گسترده انجمن‌ها و گروه‌های نجومی سراسر کشور نشان‌دهنده ظرفیت بالای فعالیت‌های داوطلبانه در ترویج علم است

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

برای چی واجبه؟واقعا نمیدونم دلیلش رو چرا واجبه وقتی دلیلش رو میدونی

تا جایی که میدونم و مطالعه کردم خسوف و کسوف و زلزله هرسه از اتفاقاتیه که روز قیامت میوفته ودر روایات هم از پیامبر و هم از ائمه اطهار سفارش شده که نماز آیات بخونید تا خداوند به شما آرامش عطا کنه...امروزه دیگه کسی ترسی از کسوف و خسوف نداره واتفاقا همه مشتاقن ببینن ولی بازهم تاکیید به خوندن نماز آیات کردن یعنی ما در هر صورت نیازمن و محتاجه پروردگاریم...وقایعی مثله کسوف و خسوف نشانه هایی از روزقیامتن وما باخوندن نماز آیات از خدا یاری و کمک میخوایمواون رو شکر میکنیم که عذابی برای ما نازل نکرده