2777
2789
عنوان

اگه به قصد ازدواج با کسی هستید‌

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 38 پست
عزیزم اهمیت نمیده و با بقیه دخترام در ارتباطه چیکار‌ کنم

معلومه که باید بلاک کنی

وقتی ازدواجم کنی اون همینطوری میمونه 

تازه راحت ترم انجام میده مخصوصا وقتی بچه داشته باشی چون میگه من که بکنم تهش که میمونه حتی دید و باهام ازدواج کرد پس دوسم داره منم ادامه میدم 

کاشکی ۱۰ سال پیش گفته بودی 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی موافقم ؛ واسه همین من به هرکسی که داره تازه ازدواج میکنه میگم که طرف خیلی اخلاق خوبی داره اوکی ...

همون دیگه

حالا خود آدم شاید بتونه تحمل کنه

بچهای ایندشون چه گناهی کردن

اوه

من مطمئنم تو خودت مجردی 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

خب دوسش دارم یبار بلاک کردم دیونه شده بودم نمیتونم اونم فهمیده

عزیزم، عشق اگه فقط درد بده و خیانت بیاره، دیگه عشق نیست، عادته تو لیاقت کسی رو داری که حتی فکرِ داشتنِ دختر دیگه به ذهنش نرسه، پس بهتره قیدشو بزنی و خودتو آزاد کنی

و عشق وقتی قشنگه که دوتایی باشه، نه وقتی تو بسوزی و اون دنبال بقیه باشه این رابطه فقط خستت می‌کنه

والله یکی اینجا واسه اشنایی رفته بود کافه پسرا چایی سفارش داده بود اینم فکر کرده اون خسیسه میخواست پ ...

آها منظورت این بود من چرا بد برداشت کردم، آخه این بنده خدا گفت اگه یه چیز کوچیک ازش دیدین در دوره آشنایی ضربدر هزارش کنید اندازه ش رو 

2790
2778
2791
2779
2792