2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی خونین فردا شب بچه ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سال یکبار اتفاق میوفتهچقد بزرگ میکنید چیهیکم واسه همین طبیعت ذوق داشته باش

ذوق داشته باشم برای خرافات؟

ذوق دارم برم ببینم لذت ببرم از پدیده طبیعی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزای من یه پدیده طبیعیه از قانون سایه ها چقدر بزرگش میکنید

ماه در حالت عادی از انرژی زیادی برخورداره و ماه کامل نهایت انرژی هس کسی که عاقل باشه ازش استفاده میکنه حالا چه با پاکسازی چه با ارتعاش خوب و مدیتیشن

آدمی را یک سخن ویران کند.           

عزیزم اینارو جدیدا درآوردن یعده، فلسفه خورشید و ماه گرفتگی اگر بخونی دو نشانه بزرگ از آیات و نشانه های خداوند هست که برای هشدار به بندگانش اتفاق میفته، و سفارش شده که در این دو وقت خدا رو زیاد یاد کنید و عبادت کنید تا تموم بشه 

ماه در حالت عادی از انرژی زیادی برخورداره و ماه کامل نهایت انرژی هس کسی که عاقل باشه ازش استفاده میک ...

اره دقیقا همینطوره مدیتیشن و جملات تاکیدی و نوشتن آرزوها 

نمدونم کجای این خرافه ست یا بده

همیشه یه عده هستن ک ساز مخالف میزنن ولشون کن

عاشقم❤️

اره دقیقا همینطوره مدیتیشن و جملات تاکیدی و نوشتن آرزوها نمدونم کجای این خرافه ست یا بدههمیشه یه عده ...

بالاخره مردم ما از آگاهی فرار میکنن انگار، این بحث انرژی سالهاس که شناخته شده اما توی ایران به ندرت آدمایی هستن که بطور جدی بهش نگاه کرده باشن

میتونی دوش نمک هم بگیری برای پاکسازی انرژی های منفی عالیه

آدمی را یک سخن ویران کند.           

بالاخره مردم ما از آگاهی فرار میکنن انگار، این بحث انرژی سالهاس که شناخته شده اما توی ایران به ندرت ...

آره اینم شنیدم عزیرم مرسی

دقیقا همینطوره کلا گارد دارن یه مشت آدم بی اعتقاد هستن ک کلا هر چی بگی میگن خرافه ست و الکیه

عاشقم❤️

بنظرم این کارو نکن فرداشب باید نماز آیات بخونی ماه روشن کننده آسمان شب هست وقتی سایه روش میفته  ماه گرفتگی اتفاق میوفته دیگه برآورده شدن آرزو کجا بود خیلی ها میگن انرژی منفی داره بنظر من منطقی تره