2777
2789
عنوان

به پسرا اعتماد نکنید❗❗❗

111 بازدید | 9 پست

دخترا لطفا لطفا  به راحتی به پسرا اعتماد نکنید. چون  اصلا قابل اعتماد نیستن. نمیگم همه بدن. ولی سخته اعتماد کردن. گول رفتار ظاهریشون رو نخورید. خیلیا گرگن تو پوست میش

انسان های بی هدف، مجبورند تمام عمر برای انسان های هدفمند کار کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اکثرشون گرگنولی تو این ده بیست ساله دختر گرگم زیاد شده پسرا هم باید مواظب باشن

اره قبول دارم.  ولی به نظر پسر گرگ بیشتره

انسان های بی هدف، مجبورند تمام عمر برای انسان های هدفمند کار کنند

دقیقا اولش حرفای قشنگ قشنگ میزنن بعد یه دفعه یه ادم دیگ میشن هرچی میگن دروغه حتی قدشون

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
اره قبول دارم. ولی به نظر پسر گرگ بیشتره

در کل تو جامعه از سن کم باید مواظب خودت باشی تا پیری

اکثر ادما یه نیت بدی پشت کاراشون دارن

همه واسه منافع با ادم دوست میشن و یا میخوان رفت و اومد کنن 

خیلی کم میشه کسی ادمو به خاطر خودش بخواد

من بعنوان یه مرد تو این سایت حرف شما رو تا حدودی قبول دارم ولی با یه استثنای منطقی!

پسرا معمولا از سن ۳۵ به بعد به بلوغ عاطفی و رابطه میرسن و حداقل یه فاصله حداقل ۶ تا ۸ سال باید بین کسایی که میخوان تو یه رابطه به قصد ازدواج میرن حتما رعایت کنن....

همونطور که دخترا از نظر جنسی خیلی زودتر از پسرا به بلوغ جنسی میرسن....

به قطع یقین معتقدم کمترین سن ازدواج برای پسرا حدود ۳۵ سالگیه گرچه استثنا همیشه وجود داره ولی مخالف اصل نمیتونه رفتار کنه

در کل تو جامعه از سن کم باید مواظب خودت باشی تا پیریاکثر ادما یه نیت بدی پشت کاراشون دارنهمه واسه من ...

همش بر میگرده به شناخت دو طرفه و نفوذ تو‌ذهنیت هم و یه ارتباط ۶ ماهه مجازی .... که اگه نتونستید همو‌متقاعد کنید یا درد پس بهتره از رابطه صادقانه خارج شن