2777
2789
عنوان

بوی دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست
شاید سینوزیتت عفونت کرده باشه یا مشکل لوزه داشته باشی اینجوری خوب نمیشی

لوزه ندارم شاید سینوس باشه 

عفونت سینوس چطوری ایجاد میشه

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

میترسم دارو بدن بعد از قطع اونا دوباره برگردم سر پله اول نمیدونم چیکار کنم به خاطر خوردن سوسیس کالبا ...

عزیزم ب احتمال زیاد سنگ لوزه یا عفونت سینوس داری، اگر سنگ لوزه باشه باید جراحی کنی و لوزه هاتو برداری و اگر عفونت سینوس باشه با دارو رفع میشه، شما ب هر حال ب دکتر رجوع کنی بهت میگه مشکلت چیه و راه درمان دائمش چیه، بهتر از اینه ک اقدام نکنی و بااین مساله مهم بخوای دست و پنجه نرم کنی ، پیش ی پزشک متخصص برو، ن پزشک عمومی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لوزه ندارم شاید سینوس باشه عفونت سینوس چطوری ایجاد میشه

اگر سابقه آلرژی داشته باشی ، احتمال اینکه  ب عفونت سینوس مبتلا شی خیلی زیاده

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عزیزم ب احتمال زیاد سنگ لوزه یا عفونت سینوس داری، اگر سنگ لوزه باشه باید جراحی کنی و لوزه هاتو بردار ...

ممنونم 

دعا کن مشکلم حل شه خیلی حالم بد 

مخصوصا این مورد 

حاظر بودن بیماری دیگه ایی دلشته باشم اما نه اینو

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

اگر سابقه آلرژی داشته باشی ، احتمال اینکه ب عفونت سینوس مبتلا شی خیلی زیاده

نداشتم الرژی اصلا

چیکار باید کنم

برای سینوزیت باید برید متخصص و انتی بیوتیک قوی دریافت کنید و مرتب بخور بدین تا خلط پشت سینوس ها دفع بشه هر شب از روغن بنفشه بر پایه کنجد و بر پایه سیاهدانه استفاده کنید بریزید داخل بینی و به مدت دوتا سه دقیقه به حالت سجده بنشینید برای دفع بلغم از داروی بلغم بر از عطاری معتبر یا داروخانه تهیه کنید و مصرف سردی جات مثل لبنیات رو قطع کنید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ممنونم دعا کن مشکلم حل شه خیلی حالم بد مخصوصا این مورد حاظر بودن بیماری دیگه ایی دلشته باشم اما نه ا ...

عزیزدلم کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم ک نگران باشی، چون این مشکل در ارتباطات اجتماعی آدم اختلال ایجاد میکنه و رو اعتماد ب نفس خیلی اثر منفی میذاره، فک کنم مامانت زیاد اهمیت نمیده ب این مساله، ولی خودت ک بااین مشکل درگیری خودت باید خیییییییییلی ب خودت اهمیت بدی و حتتتتتتتما پیگیر درمان باشی و ب دکتر مراجعه کنی

برای سینوزیت باید برید متخصص و انتی بیوتیک قوی دریافت کنید و مرتب بخور بدین تا خلط پشت سینوس ها دفع ...

کامل دفع میشه به نظرتون یا بعد از تموم شدن دلرو ها برمیگرده

عزیزدلم کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم ک نگران باشی، چون این مشکل در ارتباطات اجتماعی آدم اختلال ایج ...

اره همش بلده بگه از سوسیس کالباسه و غذای بیرونی که اینجوری میشی

کامل دفع میشه به نظرتون یا بعد از تموم شدن دلرو ها برمیگرده

عزیزم اگر بعد از حمام یا مثلا استخر  خیلی مراقب باشی که باد سرد به پیشانی و قیمت های دیگه سر و بینی و گوش نخوره و مصرف غذاهای با طبع سرد رو کم کنی تا بلغمت کنترل بشه و از محلول آب نمک و روغن بنفشه برای سینوس ها مرتب استفاده کنید نه برنمیگرده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم اگر بعد از حمام یا مثلا استخر خیلی مراقب باشی که باد سرد به پیشانی و قیمت های دیگه سر و بینی ...

ممنون گلی