2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با شوهرمه یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 42 پست

اگر‌ شوهرت همچین کارهایی میکرد مطمینا الان سه طلاقش کرده بودی، راست میگه دقیقا ده سال دیگه باید به مادرت رسیدگی کنی 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت خیلی صبور خیلییییییی 

آفرین به صبوری همسرت قدرشو بدون

و این که نزار کار به جایی بکشه که دیگه صبور نباشه

آفرین که بقیه رو کمک می‌کنی گلم

ولی وظیفه شما در قبال همسرت هم فراموش نکن

شوهرش شما یک همسر تر و تازه و جوان میخواد نه یک همسر خسته و درمانده 

اصلا نباید میگفتی بیان کلا خیلی زیاد سرویس میدی به همه عادتشون دادی الان شاید بتونی با بهونه اینکه م ...

چون کسی اینجا نبود اخه 

داداشم که تهران بود 

تو این شهرستانشون منم دیگه .

دلم براش میسوزه هر چی باشه مامانمه خب دوسش دارم .

داداشم صبح تا شب روزی دوازده سیزده ساعت تو تهران شرکت کار میکنه 

زنشم یه بچه ی یک ساله و چهار ساله داره ، باز با این وجود اومدن مامان بابامو ببرن تهران اینا قبول نکردن گفتن ما با دخترمون راحت تریم .

همه جا هم محض خر کردنه من میگن دخترمونو بیشتر از پسرمون دوس داریم.

الانم هر روز داداشم و زنداداشم زنگ میزنن روزی صد بار ازم تشکر میکنن که اخلاق مامان رو تحمل میکنم

چون کسی اینجا نبود اخه داداشم که تهران بود تو این شهرستانشون منم دیگه .دلم براش میسوزه هر چی باشه ما ...

منظورم اینه میرفتی خونه خودشون کمک میکردی هیچوقت کسی نیار خونه خودت چون از خونه بقیه میتونی برگردی ولی نمیتونی کسیو از خونت بیرون کنی 

لعنتی عوض شو 

خب گفتم پدر مادرمن یه عمر واسم زحمت کشیدن خدایی تا ۲۲ سالگیم دست به سیاسفید نمیزدم تو خونه .فقط درس ...

عزیزم منم داستان توروداشتم ........الان باوجودی که بچه هام بهم فشارمیاوردن توتعطیلات تابستون قشنگ نشستم برای دخترم توضیح دادم واقعادیگه نه دیسکم اجازه میده نه اعصابم ...نمیتونم برم خونه مادرم واقعانمیتونم صبح تاشب کارکنم بهانه آوردم پول نداریم بچه هاموبایدببرم دکترکلاس نوشتم ....گفتم تاکم کم عادت کنه کاراشوخودش بکنه چندروزه میگه کی میای کابینتام کثیفه دستمال بکشی .....یعنی ببین تاچه حدکلفتی میکنم ....توهم بهانه جورکن بگونمیتونم دیگه وضع جسمانیم جالب نیست ....یامیتونی بگی مامان پیش شوهرم نمیگم اینقدراون چندوقته کارای مادربزرگوکردم سلامتیموازدست دادم حالم خوب نیست دوست دارم استراحت کنم   

شما زندگی عادیتونو داشته باشین. سرکارت هم برو. بعضی وقتا هم غذا درست نکن باشوهرت برو بیرون. مثلا یه ساعت قبل ساعت شام با شوهرت برو بگرد شامتونو بیرون بخورین برگرد خونه. قطعا مادرت پا میشه کاراشو خودش انجام بده کم کمم تصمیم میگیرن برن خونه خودشون.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میدونم حق با شوهرمه ولی منم گیر کردم نمیتونم مامان بابامو از خونه م بیرون کنم اگه برن قول میدم چند م ...

بما قول نده

حق کاملا باهمسرته

درسته پدرو مادرتن

ولی باید فکری کنی.

نمیدونم‌شغل همسرت چیه

ولی اگر‌مادرت اوضاع جسمانیش بهترشده

همسرت بهشون بگه یه ماموریت کاری،یا یه سفر پیش اومده و باید حتما بریم

عزیزم تو تا الان خبلی خانومی کردی

نمی‌دونم الان شهر خودت کجاست، اما با هماهنگی برادرت به مامانت‌ بگو الان که بعد این همه مدت یکم بهتر شدی و از ابن مشکلات مامان بزرگ در اومدیم، بریم (مثلا چند روزی شهر مادربزرگت) آب و هوامون عوض شه و این حرفا. یه نفسی بکشیم و از فضای مریضی درآیم. اگه میتونه برادرت به مامانت اینا بگه اینا هم زن و شوهر جونن و این حرفا

به همسرت هم بگو این همه مدت تحمل کردی ، چند روز دیگه هم روش تا با آبرو بدرقه کنیم.

گلی از من به شما نصیحت حرف ارث و نصف نصف اصلا پیش هیچ کس نزن.

مهربان باشیم   

تا چند روز پیش شبیهت بودم از بابام غر میزدم

۱۰ روز پیش شب خوابیدیم صبح بلند شدیم آسمونی شد(اگر پیامم دیدین لطفا فاتحه قرائت کنید)

انگار که دارم خود گذشته ام رو میبینم(ایشالا که ۱۰۰۰ سال زنده باشن)

میدونم الان درست متوجه نمیشی ولی قدرشون رو بدون تمام تلاشتو بکن دلشون رو بدست بیاری اگر هم خواستی چیزی بهشون بگی با مهربونی بگو

از قول من کاربر ناشناس به شوهرت بگو مرد حسابی از کجا معلوم فردای روز خود من و تو به کمک نیاز نداشته باشیم؟ دنیا این جوری نیست که به ترتیب سن و هشتاد سالگی و پنجاه سالگی و بیست و چند سالگی انتخاب کنه. از قضا دیدی خدا اون روزو نیاره خود تو هم یه چند ماه وضعیت مامان بزرگ خدابیامرزم شدی یا یه دو روز دندون درد بابام امونت رو برید.

خدایا پناه بر تو

شوهرت خیلی صبور خیلییییییی آفرین به صبوری همسرت قدرشو بدونو این که نزار کار به جایی بکشه که دیگه صبو ...

دقیقا درسته 

شوهرم کلا با مامان باباش قطع رابطه ست 

چون مامان باباش سه میلیارد پول پسرشون رو با دروغ و نقشه و دغل بالا کشیدن .

این خونه ای هم که الان توش مستاجریم چهارصد میلیون بابام داد و صد میلیون شوهرم داده .

ولی شوهرم میگه یه خاکی تو سرم میریزم پولشونو جور میکنم بهشون میدم فقط برن .

کلا نه از خانواده شوهر شانس اوردم نه از خانواده خودم 

البته مادرشوهرمم دوسته جون جونیه مامانمه .

کوزت عمته لیاقت میخواد کمک کردن به پدر مادر تاپیک نزدم که تحقیرم کنی البته ازادی که تحقیرم کنی منم ا ...

فکر خودت درست داره بهت میگه

به منطق خودت گوش بده 

کسایی که میگن مامانت رو چند ساعت تو خونه رها کنی

یا دروغ بگی بهش که شوهرت ماموریت داره

عزیزم تو تا الان خبلی خانومی کردینمی‌دونم الان شهر خودت کجاست، اما با هماهنگی برادرت به مامانت‌ بگو ...

عزیزم خدا زبون و سیاست بی خود به ما نداده.

ازشون نظر نخواه. شبیه به ناخدا مهربون عمل کن. ارزش کارایی کردی با حرف بدی خراب نکنی. به روز وسیله بچین بگو مامان دکتر گفته کم کم بهتری. بریم آب و هوا عوض کنیم

به آخر هفته رفتین، بعد بگو میام خونت راه میندازمت. تو هنوز خبلی جوونی مه بخوای خدای نکرده افتاده بشی، خودت غذا و اینا کمکت می‌کنم اما نباید مریضی رو بپذیری و باید باهاش مقابله کنی. برو یکی دو وعده غذا یکجا بذار. برگرد خونت

مهربان باشیم