2777
2789
عنوان

شما باشید زندگی میکنید یا طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 37 پست
اخلاق و رفتارش توی خونه خوبه؟خونه و ماشین رو شوهرت برات خریده؟اگه جواب این دو تا مثبته، اگه دوباره خ ...

اره تو خونه خوبه. هم قبل از خیانت هم بعدش. تا وقتی ک خودم بحثی پیش نیارم همه چیز آروم و خوبه

ولی خب خودم تحت فشار روحیم.

بله همسرم برام خریده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تو خونه خوبه. هم قبل از خیانت هم بعدش. تا وقتی ک خودم بحثی پیش نیارم همه چیز آروم و خوبهولی خب خ ...

پس فعلا به طلاق فکر نکن به نظر من

ولی دنبال این باش کار خوبی دست و پا کنی برای خودت. الکی خودتو علاف بچه داری نکن. حتی اگه همه درامدتو هم بدی پای مهد یا پرستار باز بهتره دنبال کار باشی تا مستقل باشی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
پس فعلا به طلاق فکر نکن به نظر منولی دنبال این باش کار خوبی دست و پا کنی برای خودت. الکی خودتو علاف ...

خب بعد خیانتش ی سرمایه خوبی ازش گرفتم زدم ب کاری ولی نتونستم واقعا مدیریت کنم. از ی طرف تحت فشار عصبی بودم. دیگ فعلا منتظرم دخترم یکم بزرگتر بشه.

حضانت بچه از يه سني به بعد مال مادره بزن گوگل ببين چه سنيهقبلش خوب تحقيق كن بايد مدركم جمع كني

حضانت دختر تا ۷ سالگی با مادره. بعد از اون با پدره. بعد از ۹ سالگی هم خودش انتخاب میکنه. اگ حتی فرضا مادرم انتخاب کنه و مادر بخاد ازدواج کنه باز از مادر سلب حضانت میشه