2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هدفم ارشده بعد آزمون سر دفتری احتمال قبولی هست سال اول بعد ارشد؟؟

واسه حقوق ؟ از سر دفتری اطلاعی ندارم ولی وکالت خیلی بخونی آره امکان قبولی هست 

اگه فعلا برات درآمد و کار مهم نیست ارشد بخون بعدش اگه مهم به نظرم سردفتری برو بعد 

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

ممنونم

💖💖

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

وکیل نمی خوام بشم :) سردفتری

کپی یکی از دانشجو های من هستین عزیزم 

یعنی همش می‌گفت سردفتری سردفتری 

اونقدر کمکش کردیم رفت تراز ۷۷۰۰ آورد یعنی عالی ها 

شد سردفتر یزد 

دعوت کردن برا مصاحبه که اصولاً تو سردفتری تشریفاتیه 

قبلش یه تحقیق و پرس و جو کرد دید دخل و خرج سردفتری ها با هم نمیخونه 

یعنی اولش یه سرمایه هنگفت میخواد بدون چشم داشت مالی یعنی بدون پشتوانه مالی نمیشه کاری کرد