2777
2789
اها ممد موجود خیالیست 😂😂😂😂 فک کردم واقعی خیانت در خیانته

نهههه.خدانکنه😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهههه.خدانکنه😂

حالا چرا ممد؟

علی غلام نه؟

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
حالا چرا ممد؟ علی غلام نه؟

یعنی به تعداد کل کاربرا توضیح دادم😂😂😂

شبی خواب دیدم ممدنامی شوهرمه و ممد ننهدی گرد و قلمبه ای داشت.

باید بذارم امضا اینو😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
یعنی به تعداد کل کاربرا توضیح دادم😂😂😂 شبی خواب دیدم ممدنامی شوهرمه و ممد ننهدی گرد و قلمبه ای دا ...

اهااا

ولی خوابت میتونه قابل تغییر باشه.. 

روی ممد تمرکز نکن.. 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
یعنی به تعداد کل کاربرا توضیح دادم😂😂😂 شبی خواب دیدم ممدنامی شوهرمه و ممد ننهدی گرد و قلمبه ای دا ...

چطوری میشه امضا بذارم واسه پروفایلم ابجی؟؟

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
اهااا ولی خوابت میتونه قابل تغییر باشه..  روی ممد تمرکز نکن..

اره مثلا ممد بشه محمد😆

اتفاقا داداش دوستمو دیروز دیدم به چشم ممدی خوب بود.اسمشم ممد بود😂😂😂😂

چطوری میشه امضا بذارم واسه پروفایلم ابجی؟؟

نی نی سایت من

تنظیم

امضای من

😍😍😘😘😍😘😍😘😍😘

اره مثلا ممد بشه محمد😆 اتفاقا داداش دوستمو دیروز دیدم به چشم ممدی خوب بود.اسمشم ممد بود😂😂😂😂

دهنت سرویس😂😂😂😂😂😂😂

روی غلام فک‌کن.. غلامت میشع

چه حسی داری به شوهرت؟ 

نمیدونم حس میکنم ته دلم دوسش دارم اما از روز زن تا الان فقط یکبار رتبطه داشتیم اونم با گریه های من تموم شده مایی که حتما هر روز یا یک روز در میون رابطه داشتیم 

دلم میخاد اونقذر جرات داشتم ک میذاشتم و میرفتم اما نمیتونم 

بعدم همیشه تو تنهاییام یاد کاراش میوفتم و بی خوابی میزنه به سرم