2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصن کرک و پرم ریخت 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بس بهش بگو تو نمی دونی کوچیک خوبه اما خب اگه خیلی لاغری بازم بگو مدلهای آمریکایی اروپایی کلی عمل میک ...

حق با شماست من خودمم میدونم ولی ماشالله همه خوشکل وبه اندام ایده آل رسیدن آدم یه جورایی اعتماد به نفسش میاد پایین دیگه میرم تو یه جمعی همه لباسشون خوشکل تو تنشون نشسته فقط من لاغر 

ن خودمم از صورتم راضیم باوجود لاغریم خوشکله و اونجا مهمه

😂😂ب حق چیزای نشنیده

برو دکتر تغذیه برگردی ب همون ۵۵ کیلو

اوکی میشه همه چیت

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

حق با شماست من خودمم میدونم ولی ماشالله همه خوشکل وبه اندام ایده آل رسیدن آدم یه جورایی اعتماد به نف ...

تو میتونی لباس‌های کارشده با تور بپوشی روی آستین و جلوی کار 

شومیزهای پر چین انگلیسی کارشده وارداتی 

ا تفاقا همه مدل لباسی بهت میاد 

یقه های بزرگ دولایه کتهای با پارچه های با کیفیت و ضخیم 

دامنهای چین دار یا ساحلیهای چین دار لباس‌های جدید همه برای لاغره ها و ریز ها هست که عروسکی و تو دل بروتر  میشی عزیزم 

فقط باید بدونی چی برازنده اندامته 

انگار خودت دوست داری توپرتر بشی بعد از سی سال و بعد از دوسه سال اول ازدواج  آدم توپر تر و زنونه تر میشه 

رژیم بگیر و برنامه کالری شماری رو نصب کن و غذاهای پرکالری بخور بیشتر بخور و بخواب فعالیت و استرس رو کم کن 

تازه به شما تو اینستا میگن فنچ آقاشون کلی هم پز میدن و بلاگری میکنن بعد تو اینو عیب میدونی خیلی از مردا خانمهای ریز نقش و اسکینی دوست دارن