2777
2789
عنوان

شماهم تو دلتون کسیو دوس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
منم میترسم به کسی اعتماد کنم خیلی سخته خدا ازش نگذرهاینکه ولم نمیکنه این بدتره

اون دوره بی اعتمادیو گذروندم چند سال پیش الان کلا به کسی اعتماد نمیکنم 😄

الان تو این دورم که مثلا چند روز با یکی صحبت میکنم و تا مرحله آشنایی میرم ولی عقب میکشم خودمو چون اون احساسی که داشتمو پای اون عوضی هدر دادم و فکر هم نمیکنم که عاشق شم دیگه 

ببین هر چیو بشه تحمل کرد خیانتو نمیشه پس فکر بخشش نباش پسری ک یکبار خیانت کنه ببخشیش بار دیگه هم میک ...

همه کار کردم هیچ راهی نداره بیاد . فقط سرکوچه  میاد اخرین بارم خاستگار فرستاد ردش کردم

نه اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم یجورایی ازش میترسم نمیخوام کنارش باشم

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دوره بی اعتمادیو گذروندم چند سال پیش الان کلا به کسی اعتماد نمیکنم 😄الان تو این دورم که مثلا چن ...

بخدا این حق الناسه که این حسو ازمون گرفتن . من امتحان نکردم ولی میدونم که منم ندیگه حسی به ادما دارم نه میتونم اعتماد کنم

بخدا این حق الناسه که این حسو ازمون گرفتن . من امتحان نکردم ولی میدونم که منم ندیگه حسی به ادما دارم ...

امیدوارم به اون درجه نرسی 

اشتباه من این بود بعد اون کلا نرفتم تو رابطه ، تو اگر دیدی ادم خوبی پیدا شد با اتیش نفر قبلی نسوزونش 

خدا دردی بده درمونشم میده بسپار بخدا و اینکه امید داشته باش همچی درست میشه از این بدتراشم پشت سر گذا ...

راس میگی روزای بدی داشتم قبلا ولی گذشت.

مرسی عزیزم. به قدرت خدا ایمان دارم

امیدوارم به اون درجه نرسی اشتباه من این بود بعد اون کلا نرفتم تو رابطه ، تو اگر دیدی ادم خوبی پیدا ش ...

فعلا که قسمت نشده 

نمیدونم قرار چی سرم بیاد ولی میدونم خدا بهترینارو رقم میزنه

انشالله توهم بتونی عاشق بشی دوباره

خیلی وقته پریده دیگه بعد اون هم جذب هیچکی نمیشم دست خودم نیست انگار دلزده شدم یا ی جوریم هیچکی دیگ ب ...

اره اینجوری میشه