2777
2789
عنوان

برای شوهرم کادو روز مرد بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 42 پست
هیچی نخر

👌😀

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻
عزیزم اوایل شوه  منم برا مناسبتا کاری نمیکرد اما اینقدر من براش هدیه گرفتم که حالا هم یادش میمو ...

من سوپرایزش کنم؟ حتی عیدی هم نداد بهم😕 .مسئله اصلا پولش نیست ها ولی یه جوریایی انتظار ندارم ک بی تفاوت باشه 

پسر نازنینم , فرشته کوچولوی مامان ,تو بهترین هدیه ای هستی ک خدا بهم داده! تازه فهمیدم عشق یعنی چی! 😍😍 وقتی توی سونو میبینمت دلم غش میره برات فدات شم😘😘😍 خیلی خوشحالم ک با وجود مشکلات و سختی هایی ک توی راهمون هست نگهت داشتم تا باهم حلشون کنیم😘😘😍 اسمتو جانیار میزارم تا مثل معنی اسمت نجات دهنده باشی بهترینِ من💕😽😽😻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه سوپرایزش کردم ولی الان بعد یه سال و چند ماه هنوز ک یاد نگرفته

یاد دادن یعنی یه موقع که هیچ مناسبتی نیست و کادویی قرار نیست بده راجع به نوع کادو نحوه خوشحال کردن و... که خانم ها دوست دارن صحبت کن. مثلا دوست دارن غافلگیر بشن حتی با یک چیز کوچولو. واسه مناسبت ها کادو رو بیشتر از پولش ترجیح می دن و...اینا

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو
به نظر من آره یه کاری کن که خجالت بکشه دفعه بعد حتما جبران کنه

واسه تولدش کردم و خیلی عذر خواست گفته جبران میکنم خجالت زدم کردی! ولی باز روز زن هیچکار نکرد😂😕

عزیزم مردها کلا اولش توی این فازها نیستن. همسر من اولش حتی تاریخ تولد خواهر برادرشو نمی دونست. اصلا اهل کادوهای مناسبتی نبود. الان حسابی راه افتاده. شما بگیر و اهمیت بده، یاد می گیره کم کم 

آنکه بر در می کوبد شباهنگام، به کشتن چراغ آمده است ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد ... دهانت را می بویند مبادا گفته باشی دوستت دارم، دلت را می پویند مبادا شعله ای در آن نهان باشد ... روزگار غریبی است نازنین ... نور را در پستوی خانه نهان باید کرد، عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...آنک قصابانند بر گذرگاهان مستقر با کُنده و ساطوری خون آلود، و تبسم را بر لبها جراحی می کنند، و ترانه را بر دهان ...کباب قناری بر آتش سوسن و یاس ... شوق را در پستوی خانه نهان باید کرد ...ابلیس پیروز مست سور عزای ما را بر سفره نشسته است ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد ...خدای را در پستوی خانه نهان باید کرد 
یاد دادن یعنی یه موقع که هیچ مناسبتی نیست و کادویی قرار نیست بده راجع به نوع کادو نحوه خوشحال کردن و ...

اینا رو هزار بار بهش گفتم و خودشم تایید کرده ولی عملی نمیشه نمیدونم چرا😕

عزیزم مردها کلا اولش توی این فازها نیستن. همسر من اولش حتی تاریخ تولد خواهر برادرشو نمی دونست. اصلا ...

ایشالا شوهر منم یاد بگیره! الان واسه روز مادر و پدر مگه زورش کنم وگرنه واسه پدر مادر خودشم چیزی نمیخره

من سوپرایزش کنم؟ حتی عیدی هم نداد بهم😕 .مسئله اصلا پولش نیست ها ولی یه جوریایی انتظار ندارم ک بی تف ...

کم کم درست میشه عزیزم

یادت نره که هدیه دادن هرچند کوچیک باعث گرمی زندگی میشه

پس این رسم خوب رو تو کم کم یادش بده

کم کم درست میشه عزیزم یادت نره که هدیه دادن هرچند کوچیک باعث گرمی زندگی میشه پس این رسم خوب رو تو ...

👌😍😍

واسه تولدش کردم و خیلی عذر خواست گفته جبران میکنم خجالت زدم کردی! ولی باز روز زن هیچکار نکرد😂😕

دقیقا رفتارش مثل شوهر منه،  الان بعد از چند سال هنوز درست نشده، اگه بدونی من چه کارهایی برا مناسبت ها واسش انجام میدم و اون هر بار میگه شرمندم کردی جبران میکنم ، اما دریغ از یه ذره ذوق ، کارت بهم میده میگه برو هر چی دوست داری بخر، اما من دوست دارم یه چیز کوچیک برام بخره اما به سلیقه خودش باشه و واسم وقت بزاره بره خرید کنه، کادو های سنگین هم میخرم ها ولی چون احساسی توش نیست بهم مزه نمیده، اما من باز از رو نرفتم امروز رفتم براش کادو روز مرد خریدم ست کامل آرایشی بهداشتی مارک اینتسا

دقیقا رفتارش مثل شوهر منه،  الان بعد از چند سال هنوز درست نشده، اگه بدونی من چه کارهایی برا منا ...

مهم توجه کردنشونه وگرنه ک اون پولو هروقت دیگه هم میگیریم ازشون فرقی نداره! حداقل اون شاخه گل هایی ک همینجوری بی مناسبت میخره نمیکنه سرجمع کنه یه دسته گل شه تو مناسبت بده  

مهم توجه کردنشونه وگرنه ک اون پولو هروقت دیگه هم میگیریم ازشون فرقی نداره! حداقل اون شاخه گل هایی ک ...

کاملا موافقم، باز خوبه ذوق گل خریدن داره شوهر من اصلا اهل این کارها هم نیست ، امروز من برا خودم رفتم عیدی یه زنجیر خریدم😅😅😅😅