hna43 مدیر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 23996 عنوان خیلی دلم میخواست تک فرزند می بودم | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست زیاد بودن در صورتی خوبه که پدر و مادر به فکری داشته باشی یا خواهر برادر به درد بخورنصف بدبختیای من از داداشامه دوستام که تک فرزندن در آرامش کاملن هیچوقت بیشتر از یه بچه نمیارم شاید منم نتونم مادر خوبی باشم برای بیشتر از یکیمثل مامان خودم 1404/06/14 | 20:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7708 دیگه خودم مثالشم که ۳ تاییم اما تنها تک فرزند بودن به تنهایی ربطی نداره بچه میتونه دوست و رفیق داشته ... منم موافقم ما ۵تاییم هیچوقت ب درد هم نخوردیم گاهی میگم برای پسرم ی همدم بیارم بعد پشیمون میشم یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7708 کار خوبی میکنی من تنها پوئن مثبت زندگیم اینه که تک فرزندم خودمم موافق بی فرزندی یا نهایت همون تک فر ... جدی راضی هستی؟من پسرم تکه همش عذاب وجدان تنهاییش در آینده رو دارم یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
hna43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 23996 منم موافقم ما ۵تاییم هیچوقت ب درد هم نخوردیم گاهی میگم برای پسرم ی همدم بیارم بعد پشیمون میشم انشالله هرچی صلاحته انجام بدیمن که از هرچی خواهر برادره زده شدمدوتا برادر دارم جز حسادت و آزار هیچی برام نداشتنو شاید باورت نشه من هنوز دوستشون دارم مثل یه مادر اما فکر میکنم انگیزه مامانم چی بود جدا؟ اونم با وضع مالی معمولی
hna43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 23996 باور کن همش به پدر و مادر بستگی داره منم ۱۷سال تک فرزند بودم هیچ آرامشی نداشتم آرزو داشتم وقتی دعوا ... خب من که اول همینو گفتم
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7708 انشالله هرچی صلاحته انجام بدیمن که از هرچی خواهر برادره زده شدمدوتا برادر دارم جز حسادت و آزار هیچی ... درکت میکنم چون منم خواهربرادر خونگرمی ندارم😔 یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
hna43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 23996 درکت میکنم چون منم خواهربرادر خونگرمی ندارم😔 موقع تقسیم شانس از خواهر برادر ما توصف موز بودیم 😂😂
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7708 موقع تقسیم شانس از خواهر برادر ما توصف موز بودیم 😂😂 فدای سرمون 🤣خودت باعث حال خوب خودت باش هیچکس ب درد آدم نمیخوره یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
hna43 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 23996 فدای سرمون 🤣خودت باعث حال خوب خودت باش هیچکس ب درد آدم نمیخوره درسته ❤
نااابخشودنی عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2068 جدی راضی هستی؟من پسرم تکه همش عذاب وجدان تنهاییش در آینده رو دارم آره چی بهتر از این منم بچگی تا وقتی دبستانی بودم آرزوی خواهر برادر داشتم ولی از نوجوونی به بعد خدا رو شکر میکنم که تک فرزندم این روزا میگذره اما به سختی
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7708 آره چی بهتر از این منم بچگی تا وقتی دبستانی بودم آرزوی خواهر برادر داشتم ولی از نوجوونی به بعد خدا ر ... با مامان بابات رفیقی؟ ببخشید میپرسم برای آروم شدن ذهن خودم میپرسم یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
نااابخشودنی عضویت: 1404/02/07 تعداد پست: 2068 با مامان بابات رفیقی؟ ببخشید میپرسم برای آروم شدن ذهن خودم میپرسم خواهش میکنم عزیزم راحت باش در شرایط عادی آره خوبه کلا مشکل خاصی نداریم ولی وقتی یه دعوای کوچیک هم میشه بابام منت پول شهریه دانشگاه و ..سرم میزاره این روزا میگذره اما به سختی
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7708 خواهش میکنم عزیزم راحت باش در شرایط عادی آره خوبه کلا مشکل خاصی نداریم ولی وقتی یه دعوای کوچیک هم می ... اون که از ته دل نمیگه، اونجوری میگه قدر پول رو بدونی یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋