2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواست تک فرزند می بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست
دیگه خودم مثالشم که ۳ تاییم اما تنها تک فرزند بودن به تنهایی ربطی نداره بچه میتونه دوست و رفیق داشته ...

منم موافقم ما ۵تاییم هیچوقت ب درد هم نخوردیم گاهی میگم برای پسرم ی همدم بیارم بعد پشیمون میشم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
کار خوبی می‌کنی من تنها پوئن مثبت زندگیم اینه که تک فرزندم خودمم موافق بی فرزندی یا نهایت همون تک فر ...

جدی راضی هستی؟

من پسرم تکه همش عذاب وجدان تنهاییش در آینده رو دارم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موافقم ما ۵تاییم هیچوقت ب درد هم نخوردیم گاهی میگم برای پسرم ی همدم بیارم بعد پشیمون میشم

انشالله هرچی صلاحته انجام بدی

من که از هرچی خواهر برادره زده شدم

دوتا برادر دارم جز حسادت و آزار هیچی برام نداشتن

و شاید باورت نشه من هنوز دوستشون دارم 

مثل یه مادر 

اما فکر میکنم انگیزه مامانم چی بود جدا؟ اونم با وضع مالی معمولی

انشالله هرچی صلاحته انجام بدیمن که از هرچی خواهر برادره زده شدمدوتا برادر دارم جز حسادت و آزار هیچی ...

درکت میکنم چون منم خواهربرادر خونگرمی ندارم😔

موقع تقسیم شانس از خواهر برادر ما توصف موز بودیم 😂😂

فدای سرمون 🤣

خودت باعث حال خوب خودت باش هیچکس ب درد آدم نمیخوره

جدی راضی هستی؟من پسرم تکه همش عذاب وجدان تنهاییش در آینده رو دارم

آره چی بهتر از این 

منم بچگی تا وقتی دبستانی بودم آرزوی خواهر برادر داشتم ولی از نوجوونی به بعد خدا رو شکر میکنم که تک فرزندم 

این روزا میگذره اما به سختی

آره چی بهتر از این منم بچگی تا وقتی دبستانی بودم آرزوی خواهر برادر داشتم ولی از نوجوونی به بعد خدا ر ...

با مامان بابات رفیقی؟ ببخشید میپرسم برای آروم شدن ذهن خودم میپرسم

با مامان بابات رفیقی؟ ببخشید میپرسم برای آروم شدن ذهن خودم میپرسم

خواهش میکنم عزیزم راحت باش 

در شرایط عادی آره خوبه کلا مشکل خاصی نداریم ولی وقتی یه دعوای کوچیک هم میشه بابام منت پول شهریه دانشگاه و ..سرم میزاره 

این روزا میگذره اما به سختی

خواهش میکنم عزیزم راحت باش در شرایط عادی آره خوبه کلا مشکل خاصی نداریم ولی وقتی یه دعوای کوچیک هم می ...

اون که از ته دل نمیگه، اونجوری میگه قدر پول رو بدونی