2777
2789

؟؟؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

قصدش اینه  هم زنش رو داشته باشه  . هم هر غلطی بخواد بکنه  زنش هیچی نگه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصدش اینه هم زنش رو داشته باشه . هم هر غلطی بخواد بکنه زنش هیچی نگه

یه هفته کنو با بچه کوچک ول کرده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

مگه اینجوری گفته ؟ ب کی گفته؟ مطمئنی؟ 

ولشکن پرو میشه 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

قصدش اینه با تحت فشار قرار دادن به هدفش برسه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

مگه اینجوری گفته ؟ ب کی گفته؟ مطمئنی؟ ولشکن پرو میشه

به یکی گفته

قصدش اینه با تحت فشار قرار دادن به هدفش برسه،

خب هدفش چیه

به یکی گفته

ولشکن کثافتو 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

یه هفته کنو با بچه کوچک ول کرده

ّبین  اگه خونه پدری هستی . برو دادگاه اون جا بگو یه عریضه برات بنویسن که یه هفته است با بچه ولت کرده .  بیار بده  همسایه ها هم امضا کنن و ....    اینکاررو انجام بده خیلی به نفعته 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ّبین اگه خونه پدری هستی . برو دادگاه اون جا بگو یه عریضه برات بنویسن که یه هفته است با بچه ولت کرده ...

چه نفعی داره؟

خب هدفش چیه

وااا خب یعنی تا زنش از اشتباهی که کرده عدرخواهی نکنه اینم نمیره دنبالش باید خانمش بگه معذرت میخوام تا برگردیم به زندگی، وگرنه بلاتگلیف بمونه فعلا

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چه نفعی داره؟

اولا  شوهرت محکوم میشه . به و تو  و بچت نفقه میرسه . میتونی  یارانتو جدا کنی  و خودت بگیری . دادگاه به نفع تو رای بده و....

کلا نمیدونی . برو بپرس میگن . پول داری وکیل بگیر 

قصدش اینه زن رو له کنه و از این به بعد راحت به همه کاراش برسه

به هرحال طلاق یه سری دردسر برای مرد هم داره و به نظر میرسه هم به این دلیل و هم اینکه میدونه زنش احتمالا مخالف طلاق هست انقدر وقیحانه حرف زده