2777
2789
عنوان

موی زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام و همش استرس داشتم جلو شوهر و زمان شیردهی 

اما با موچین دور سینمو تمیز میکنم کمتر و نازکتر شد شکمم موم میندازم

الانم تو شیردهیم سعی میکنم زود بزود تمیز کنم 

« خدایا شکرت »
منم مثل شمام و همش استرس داشتم جلو شوهر و زمان شیردهی  اما با موچین دور سینمو تمیز میکنم کمتر ...

وااای با موچین که من شنیدم باعث میشه زیاد بشه.

من وقتی تازه از حموم میام موها نرم شده با دست میکنمشون

خخخخ😂

اما دکتر گفت هورمونات به هم ریخته اما بهم دارویی نداد. فقط گفت ی دونه کیست داری. بعدم گفت شاید به خا ...

به خاطر همينه ديگه 😞

منم مثل شما هستم با اين تفاوت كه ليزر هم روم جواب مناسب نداد😐

اولش كه هرچي ميرفتم دكتر ميگفتن اصلا مشكل هورموني نداري چند تا فوليكول كوچيك داري و قرص نخوري بهتره اما بعد ي مدت ي دكتر ديگه رفتم گفت اين فوليكولا در واقع تنبلي تخمدان هم هست و دليل موي زايدمم همينه گفت قرصاي رفع اين مشكلاي هورموني اينا اينقدر عوارض داره كه اصلااا نخور😞حالا من مانده ام با كلي موي زائد😭😭😭

به خاطر همينه ديگه 😞 منم مثل شما هستم با اين تفاوت كه ليزر هم روم جواب مناسب نداد😐 اولش كه هرچي ...

حالا جدا از موی زائد، تنبلی عوارض دیگه هم داره. مثل نازایی و....

بالاخره باید درمان بشه

حالا جدا از موی زائد، تنبلی عوارض دیگه هم داره. مثل نازایی و.... بالاخره باید درمان بشه

منم رفتم دکتر همه این چیزایی که گفتی رو دارم سونو وازمایشدادم سالمم اما تنبلی تخمدان رو دارم بهم دارو داد شیش ماه استفاده کنم ومیخام لیزر کنم علاوه براین ها دلیل جوش هام همینه درضمن اگه نگران بچه ای واضافه وزن داری کم کن چون باعث تشدید تنبلی تخمدان میشه