حدود ده تا بال مرغ میجوشونم با نمک ده مین میشورمش واسه ته ته چین
بعد چند تیکه مرغ رو با پیاز و نمک و ابلیمو و ادویه میپزم ریش ریش میکنم با پیاز داغ و گردو خورد شده و زرشک تفت میدم جدا میذارم
برنجم ابکش میکنم
کف تابه یا پلوپز روغن میریزم بال هارو میذارم یکم نمک میپاشم بعد ی مقدار از برنج ابکشو با زعفرون قاطی میکنم روش میریزم .بعد ی لایع از اون مرغ ریش شده میریزم ی لایه برنج باز مرغ باز برنج و اخر سر چند قاشق از اب مرغ پخته رو روش میریزم و چل مین میذارم دم بیاد و ته دیگش اماده شه😊