2737
2734
عنوان

کی ته چین مرغ بلده

242 بازدید | 13 پست

قبلا درست کردم ولی یادم رفته که چی و چقدر میزدم  تو نت هم زدم دستورا متفاوت یه چی میخوام که قبلا امتحان شده باشه

بوی تخم مرغ هم نده

ممنون میشم مواد و طرز تهیه و ظرف تهیه که تاحالا درست کردید و راضی بودید رو بگید

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
طرز تهیه اش چطور میشه؟

حدود ده تا بال مرغ میجوشونم با نمک ده مین میشورمش واسه ته ته چین

بعد چند تیکه مرغ رو با پیاز و نمک و ابلیمو و ادویه میپزم ریش ریش میکنم با پیاز داغ و گردو خورد شده و زرشک تفت میدم جدا میذارم

برنجم ابکش میکنم 

کف تابه یا پلوپز روغن میریزم بال هارو میذارم یکم نمک میپاشم بعد ی مقدار از برنج ابکشو با زعفرون قاطی میکنم روش میریزم .بعد ی لایع از اون مرغ ریش شده میریزم ی لایه برنج باز مرغ باز برنج و اخر سر چند قاشق از اب مرغ پخته رو روش میریزم و چل مین میذارم دم بیاد و ته دیگش اماده شه😊

خوزستانم💔
2740
زرده تخم مرغ با ماست و زعفران قاطی میکنم برنجم نیم پز ور میدارم همشو با مواد هم میزنم ته ظرفم نصف بر ...

میشه بیشتر توضیح بدی بادمجان چطوری سرخ شده؟ ورقه ای؟ میذاری رو یا زیر مرغ؟

حدود ده تا بال مرغ میجوشونم با نمک ده مین میشورمش واسه ته ته چین بعد چند تیکه مرغ رو با پیاز و نمک ...

عزیزم زرشکای شما هم وسط ته چین قهوه ای میشن؟ من دوست دارم زرشکی بمونن ولی قهوه ای میشن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز