2777
2789
عنوان

مردای کُرد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 60 پست
این روش جدید کوردهاست واسه تبلیغ کردن خودشون

پناه بر خدا چه حرفایی درمیارید من خودم ترک هستم و از کردا خوشم میاد بدون هیچ اطلاعاتی دربارشون فقط از چند نفر شنیدم یکی گفته بد یکی گفته خوب اومدم اینجا با شماها درمیون بزارم الان میترسم یه جنگ راه بندازین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه جمعیت زیادی هستن؟؟بگو بدونمبین ۴تا کشور تقسیم شدن و تازه ادعای حاکمیت هم دارند ،می‌دونی چه خیانت ...

خجالت بکش بی چشم و رو !!

اگه کوردا نبودن الان نصف کشور پیشکش عراق شده بود لابد پدر تو اومده از قصر شیرین دفاع کرده یا مردای خاندان تو؟؟؟

کردا واقعا عالین من عاشق لباساشون و زبانشون هستم این تاپیک رو زدم یه عده ای ناراحت شدن فکر کردن من د ...

عزیزمم شما لطف داریی♡

ولی میبینی که طبق معمول یکی شروع کرد به توهین کردن

عزیزمم شما لطف داریی♡ولی میبینی که طبق معمول یکی شروع کرد به توهین کردن

فدات

واقعا واقعا هیچوقت درک نکردم کسایی که به قومیت های مختلف توهین میکنن کرد های عزیز دل ما هستن بزار هرچی میخوان بگن با این حرفا شخصیت خودشون رو نشون دادن

فداتواقعا واقعا هیچوقت درک نکردم کسایی که به قومیت های مختلف توهین میکنن کرد های عزیز دل ما هستن بزا ...

منظورم کسایی که توهین کردن بود که شخصیت خودشون رو نشون میدن حالم زیاد خوب نیست درست تایپ نکردم