2777
2789
عنوان

مردای کُرد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 60 پست

نه آقا تو که اصلا به خودت احاره می دی بگی وحشی تازه اونم وقتی علاقه داری به طرف واقعا زن خوبی نمی تونی براش باشی🤷🏻‍♀️

ما وحشیم ولمون کنین😁🤦🏻‍♀️

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترجیح میدم در مورد کوردها نظر ندم،دفعه پیش دوهفته تعلیق شدم😃

فقط دو هفته؟

ناناعت شدم😔😁

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

وحشی چیه؟ توهینه رسما... آدمای مهربون، عاقل و تعصبی ان، مخصوصا رو قومیتشون

من که نگفتم وحشی یه بیشعور اومده این حرفو زده منم ناراحتم از حرفش چون کسی که دوستش دارم کرده

وایییی دقیقا کوه تستوسترونننن

من همسرم یه رگش کرده

آدمی مثل من که از سویی مشتاق و امیدوار و از سوی دیگر ترسیده و راه گم کرده و نمیداند باید چه بگوید و چکار کند؛ ناخنهایش را میجود و نمیداند کدامین ستاره را دنبال کند، آیا آرام است؟ربکا؛ دافنه دوموریه

نه آقا تو که اصلا به خودت احاره می دی بگی وحشی تازه اونم وقتی علاقه داری به طرف واقعا زن خوبی نمی تو ...

نه بخدا یکی دیگه این حرفو اومده به من زده من اینجا اومدم پرسیدم وگرنه من عاشق کرداممم