2777
2789
عنوان

فامیل عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 51 پست
مامانم نیگه بمیر زودتر

ببخشید میگم ولی مادر شما از بس تو گوشش خوندن به حرف بقیه توجه میکنه مشکل داره

شما زندگی خودتو کن هر وقت هم کسی جیزی گفت بگو ساکت شو 

جوابشونو بده به هیچ وجه سکوت نکن این ادما بیشتر و بیشتر دهنشون وا میکنن تو زندگیت دخالت میکنن

...

کل فامیل از زنده بودن من ناراحتن

😐😐

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وا خیلی ناراحته خودش بمیره بره پیش دخترشدیگ کسیکه زیادی فخر بفروشه ی جا ی جوری میخوره ک فکرشو نمیکنه ...

بش میگم بمیرم خوب نمیشن باهات مشکل ریشه ایه 

مامانم نیگه بمیر زودتر

مامانت هیچ جوره درک نمیکنم . ولی برای عمه که چی بگم‌از غریبه بدترن . هیچوقت کسی جای کسی نمیمیره . کسی نمیتونه تعیین تکلیف کنه وقت مرگ کسی رو. زن عموت هم تو میبینه یاد دخترش میوفته سخته واسش . به نظرم رابطه کم و محدود 

مثلا جلوی من میگن خدا گل برچینه ادمای خوبو میبره ادمای بیتود زنده میمونن😂

باهاشون قطع ارتباط کن اومدن خونتون همش تیکه بپرون ک نیان

بگو آره بخدا نمونش شماها

کاش خدا کمتر خلق میکرد ولی با کیفیت تر 

مامانتم عقل پا ب جایی نداره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

از بس بی زبونیچرا مثل خودشون زبون دار نیسی

چی بگم اخه میپرن بهت 

مامانبزرگمم یادمه بادختر عموم دعواش شد نفرینش کرد

بعد ک دختر عموم فوت کرد همه فامیل با مادربزرگم بد شدن که تو نفرین کردی اینجور شد 

اینقدر باهاش بد تا کردن یه هفته بعدشم مادربزرگم سکته کرد مرد

چی بگم اخه میپرن بهت مامانبزرگمم یادمه بادختر عموم دعواش شد نفرینش کردبعد ک دختر عموم فوت کرد همه فا ...

برا دور شدن دشمن 9 بار سوره کوثر بخونی فوت کن سمتش یا به عکسش

شاید دست برداشت

یا هم7 بار  دعای نادعلی کبیر بخون بگو ای خدا اینا دست بردارن از سرم

هرروز بخون تا حاجت بگیری