🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.
به خواستگار اصلا عکس ندین یا حتی خودتون هم ازشون عکس نخواین حضوری همو ببینید بهتره
۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود
ولش کن سیسی جون منم عکسام تو تلگرام و واتساپو اینا هست ، همه دوستامم همینجورین والا مشکلی پیش نیومده ...
برای منم تاحالا اصلا مشکلی پیش نیومده تعجب کردم😅
🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.
چیز خاصی نیست که الان مثلا من عکس هایی که تو اینستا از خودم دارم خب خیلی پوشیده نیست ، ولی هم شهر بزرگی هستم هم خیلی خودم و خانوادم رو این مسائل حساس نیستیم
ولی اگه تو اینقدر نگرانی عکس های تایمر دار یا زمان دار بفرست اگه مجبور هم شدی عکس بدی
اینایی که شهر کوچیکن یکم براشون بده، وگرنه که من هر کیو میشناسم عکس گذاشته.
اره ممکنه ولی شهر کوچیکم خیلیارو میشناسم عکس میزارن پروفایل