2777
2789
نه تو این کارو نکنگاهی سکوت و ادب بهترین جواب دندون شکن ممکنفقط خودت سرسنگین باش باهاش بذاربفهمن متو ...

دوست داشتم بچم بزرگتر بود میگفتم اسمشونو نیار ولی بچس دوست ندارم قاطی بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرم نگم؟رفتارش عادیه گاهی بغل میکنه

نه نگو 

خودت و بچه ات رو پایین نیار

احترام و دوست داشتن رو گدای نکن

در عوض‌توام مثل خودش باش

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

نه به همسرم چیزی نمی‌گم 

اما کلا کسی تحویل مون نگیره منم معمولا تحویلشون نمی‌گیرم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

زنداداش من اینجوریه. بی دلیل باچه من حرف نمیزنن به داداشم هم گفته اصلا حرف بابچم نمیزنن. بعد من خیلی بچه شون رابوس وبغل میکردم. الان دیگه برام مهم نیستن. بعد بچه من خیلی غصه اش میگیره بخدا خیلی دوسشون داره ولی اونها وفایی ندارن

❤️❤️

خيلي خوب دركت ميكنم 

جاري و برادرشوهر منم همينن 

با اينكه شوهرم خيلييييييييي از لحاظ مالي كمك برادرشه خيليا 

جالبه فقطم با پسر بزرگم اينطورن بشدت بچه با ادبيه بلعكس بچه اونا فكر ميكنم بقيه با بچه اونا مقايسش كردن اصلا چشم ديدن بچمو ندارن 

من كه هيچي نميگم حتي يه مدت صداي خواهر شرهرم دراومد كه بابا فلاني داره بچه تورو صدا ميزنه در اين حد بچمو بي محلي ميكنن 

راستش من نميتونم مثل اونا باشم 

شوهرمم نگفتم خر كه نيست ميبينه ولي اونم انگار مثل من نميتونه 

خوراكي اينا واسه همه بچه ها ميخره 

ولي من جوري جاريمو برادرشوهرم از چشمم افتادن كه حد نداره 

نميخوامم به بچم از الان بگم محلشون نده ٧ سالشه 

ولي واقعا بهم ميريزن

چقدر عقده ای هستن کسایی که بچه روقاطی رفتار بزرگترها میکنم خیرسرش عمشه مثلاً شما ام عزیزم صبوری کن بچتون یه چار سال دیگ نهایت کامل موضوعات و درک میکن اونوقت عمشو آدم حساب نمیکنه 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

زنداداش من اینجوریه. بی دلیل باچه من حرف نمیزنن به داداشم هم گفته اصلا حرف بابچم نمیزنن. بعد من خیلی ...

الهی برایش بمیرم 

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

خيلي خوب دركت ميكنم جاري و برادرشوهر منم همينن با اينكه شوهرم خيلييييييييي از لحاظ مالي كمك برادرشه ...

بخدا دیوونن مگه آدم از بچه عوض در میاد مشکل داری به خودم بگو

الهی برایش بمیرم

نه خدانکنه عزیزم. وقتی میبینم اینجوری رفتارمیکنن منم به خاطر اینکه دایم بچه ام میخاد بره پیششون وبابچه بازی کنه میگم بچه شون مریصه. جالبه که ده تا بچه اونجاهست به همشون دایی وزندایی میگن وحرف میزنن فقط ازبچه من بدشون میاد. اینم طفل معصوم5سالشه دستش رامیکنه تودهنش ومحو شوخی وخنده های بقیه بچه ها میشه. منم سعی میکنم توجمع هاشون نرم

❤️❤️

چقدر عقده ای هستن کسایی که بچه روقاطی رفتار بزرگترها میکنم خیرسرش عمشه مثلاً شما ام عزیزم صبوری کن ب ...

خیلی نگرانم بچم زیاد تنها میره اونام اکثرا خونه باباشن

بخواد چیزی یادش یا بد رفتاری کنه چی

دقيقا اخه در ظاهر اصلا مشكليم نيست بچمم اصلا كاري نداره صداش نيكنه سلامشون كنه من واقعا اذيت ميشم

من تا دلت بخواد بی احترامی ازشون دیدم از وقتی به روشون آوردم اینجور میکنه

2790
2778
2791
2779
2792