2777
2789
عنوان

قبلنا نی نی سایت جای اینجور چیزا نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 35 پست
شما خیلی راحت میتونین تو تاپیک هایی ک برای بچه سالهاست نریدنظرات درست حسابی نیست؟ مسخره‌ست؟ فک کردین ...

عزیزم اینجا جاییه برای تبادل نظر برا یادگیری همفکری

اما متاسفانه شده جایی برای خالی کردن عقده ها ، برای داستان های خیالی از زندگی خودشون ، برای بی ادبی و فحش و ...

حرف من اینه قبلا مردم با احترام نظراتشونو بیان میکردن ولی الان بجاش فحاشی میکنن

مثلا میری تو یه تاپیک یه چیزی یاد بگیری میبینی اصلا چیزی برای یاد گرفتن نیست که هیچ کلی هم اعصاب و روانت داغون میشه بخاطر الفاظ رکیکی که به کار میبرن 

واقعا برای من قابل هضم نیست 

حسبی الله 

تاپیک مادر زنم و عکس بهار و اون چن تا دختر که همیشه خودشونو پر بازدید میکنن و الناز و ..‌ چن نفر دیگ ...

تاپیکای مادر زن خیلی رو مخمن حس میکنم یجای کارش میلنگه یمدت نمیومدم سایت دوباره معتادش شدم

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکای مادر زن خیلی رو مخمن حس میکنم یجای کارش میلنگه یمدت نمیومدم سایت دوباره معتادش شدم

من کم کردمش هر وقت خواستم بیام سایت خودمو سرگرم یه کار کردم خدا رو شکر دیگه زیاد نمیام 

اخه واقعا تاثیر داره رو روحیه ادم

خیلی رو مخ شده این سایت

عزیزم اینجا جاییه برای تبادل نظر برا یادگیری همفکریاما متاسفانه شده جایی برای خالی کردن عقده ها ، بر ...

آخه موضوع دقیقا همینه که اینجا جای یادگیری، مطالب مفید و همفکری و اینا که میگی نیست. همه اینا جای دیگه بهترش پیدا میشه. هیچوقت نبوده اینطور تو این چندسالی ک من بودم‌. اینم کاربری دوممه.

من خودم برای سرگرمی میام، یوقتایی شاید درد و دل و چت کردن با بقیه. اگه بخوای جدی بگیری خیلی جو بدی داره اینجا. 

من کم کردمش هر وقت خواستم بیام سایت خودمو سرگرم یه کار کردم خدا رو شکر دیگه زیاد نمیام اخه واقعا تاث ...

کار خوبی کردی من یه مدت نمیومدم واقعا اعصابم اروم بود 

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

تاپیک مادر زنم و عکس بهار و اون چن تا دختر که همیشه خودشونو پر بازدید میکنن و الناز و ..‌ چن نفر دیگ ...

اره دقیقا بعضی تاپیکارو میبینی افسردت میکنه 😅

حسبی الله