2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 98 پست
نه بابام بیچاره می‌بره بهترین هتل بهترین غذا ولی من......اینجوری بدبختم دیگه

برای اولین بار اگه بره با رفیقاش مسافرت بهش حق میدم

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

این که مسافرت دوست نداری عادیه ،منم همینم 

ولی اینکه با دل همسرت راه نیومدی غیر عادیه ،با شما نره مسافرت با کی بره؟ یه بار باهاش برو ،یه بار بگو نه .می ارزه ادم به خاطر همسرش به خودش سختی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم هر جا میرم معذبم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

این که مسافرت دوست نداری عادیه ،منم همینم ولی اینکه با دل همسرت راه نیومدی غیر عادیه ،با شما نره مسا ...

اونم همسر من 

که هیچوقت تو زندگی به من نه نگفت

ولی من برا هرچیزی گفتم نه😔

میگم برو نمیره میگه دوسم دارم با تو برممنم که اینجوری

مگع الکیه با دوستاش بره دختر میارن یه ادم ناسالم تو یه اکیپ همه سالما رو خراب میکنه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

مگع الکیه با دوستاش بره دختر میارن یه ادم ناسالم تو یه اکیپ همه سالما رو خراب میکنه

آخه یدونه دوست داره که خیلی آدم حسابیه 

گفتم برا اون بره که گفت نه 

دوسم دارم با تو برم نری تاآخر عمرم نمیرم مسافرت

آخه یدونه دوست داره که خیلی آدم حسابیه گفتم برا اون بره که گفت نه دوسم دارم با تو برم نری تاآخر عمرم ...

وای همین امشب فکر میکردم کاش شوهر داشتم سفر میرفتم فکر کردم حتما تو این گرونیا نمیتونست بهتر ازدواج نکردم😟

خب مشکلت چیه تمام مدت اینجوری هستی من بستگی به عادت ماهیانم داره مودم مثلا روز پونزده میتونم برم😄