2777
2789
عنوان

با اینکه شوهرم منو زد واینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 119 پست
منم میترسم درااینده اینوبگمولی من بچم اتیسمهنامردیه بخاطر خودم ولش کنم

میدونم سخته منم شرایط خوبی ندارم درکت میکنم از همه لحاظ فکر میکنم فقط میتونم بگم خدا پشت و پناهت باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شوهرت اومد؟ اگه نیمده ۱۰۰۱مرتبه بگو یا ودوود خوش انشالله بهت زنگ میزنه

۲۰۰۱ بار گفتم فایده نداش نیومد که نیومد

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اومد دنبالت؟

سلام عزیزم خوبی؟ 

اره دیشب اومد با خانوادم حرف زد ،دیگه اومدم خونه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

سلام عزیزم خوبی؟ اره دیشب اومد با خانوادم حرف زد ،دیگه اومدم خونه

خوبه خدا رو شکر موفق باشی

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

خوبه خدا رو شکر موفق باشی

توحالت خوبه؟؟ 

بخدا خیلی تو فکرتم 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

توحالت خوبه؟؟ بخدا خیلی تو فکرتم

راستش نه اصلا حالم خیلی بده

انشاءالله پیش رمال و جادوگر نرفته باشی که بدتر موجود رو بهت وصل میکنند، مشکل رو حل نمیکنند،. بیشترش ...

ممنون عزیز.بله تا جواب بدین رفتم تایپیکاتون رو خوندم .انشالله بتونم بخونم و انجام بدم .بلکه نجات پیدا کنم از این وضعیت

ممنون عزیز.بله تا جواب بدین رفتم تایپیکاتون رو خوندم .انشالله بتونم بخونم و انجام بدم .بلکه نجات پید ...

میتونی كم کم برو جلو،  حصار خضری از روزی یه بار بعد چند روز یه وعده دیگه 

روزی یه بار روی اب داغ هم بخون که اثرات چشم زخم و طلسم رو از بین ببره

۱۰۰۱بار باید گفته بشه

گفتم 

دوبار گفتم

راستش نه اصلا حالم خیلی بده

درست میشه عزیزم مطمئن باش