2777
2789
عنوان

چرا گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو الان نیت کنی قرآن رو باز کنی یک صفحه برات بیاد بخونی حرامه آخه؟ پناه برخدا.

نه عزیزم اون اشکال نداره سر کتاب گرفتن که باهاش فا ل میگیرن دعا نویس ها و همه گذشته و اینده ات میگن اون حرامه نه اینکه نیت کنی یه ایه بیاد بخونیش فقط 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
قرآن برای پیشگویی نیست. من از استاد فاطمی نیا شنیدم که دروغهبه منم میگن مذهبی ولی هنوز توی واجبات مو ...

پیشگویی نه که.مثلا توی دلت یه نیتی داری از خدا بخوای راهنماییت کنه.قرآن رو باز کنی یک صفحه بیاد بخونی.مگه خدا با قرآن با آدم ها حرف نمیزنه؟

نه عزیزم اون اشکال نداره سر کتاب گرفتن که باهاش فا ل میگیرن دعا نویس ها و همه گذشته و اینده ات میگن ...

خب من فقط می‌خوام بفهمم ک‌چشم و نظره و کاره کیه

چرا خب گناهه؟ من خیلیارو دیدم مذهبی آن برای چشم و نظر میزان پیش کسی پارچه میبرن براش چشم نظرش و پیدا می‌کنه نمیدونم درست چجوریه ولی وجب میکنن اون پارچه رو بعد باید صدقه و گندم اینام بزارن

+خدایاشکرت🤍

پیشگویی نه که.مثلا توی دلت یه نیتی داری از خدا بخوای راهنماییت کنه.قرآن رو باز کنی یک صفحه بیاد بخون ...

عزیزم من اصلا در این حد نیستم نظر بدم

استاد فاطمی نیا گفتند سرکتاب دروغه. من ایشون رو قبول دارم‌.

اینی که شما میگیی پیشگویی آینده نیست. سرکتاب برای غیب گوییه 

استارتر هم می خواد بدونه چشم خورده یا نه. اینم گدشته ست آینده نیست.

ترنج

خب من فقط می‌خوام بفهمم ک‌چشم و نظره و کاره کیهچرا خب گناهه؟ من خیلیارو دیدم مذهبی آن برای چشم و نظر ...

عزیزم خب این کارا اینجوری حرامه ملاکم ادم مذهبی نیست چون خیلی مذهبی هام هستن غیبت میکنن ولی حرامه 

شمام میخوای بفهمی چشم نظر یا طلسم داری یا نه یه لیوان اب بردار تازه و تمیز رو به قبله با وصو 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 و 82 یونس بخون به اب بعد دو دقیقه بخور اب بو و طعمش عوص شد طلسم یا چشم زخم داری 

حالا اینکه کار کی بوده رو واسه چی میخوای بدونی با همین روش باطلش کن اب روزی سه بار بخور تا چهل روز 

تازه حرز امام جواد بنداز چشم زخمم باشه دفع میشه نیازی نیست به خاطرش بری پیش دعا نویس 

به خدا این دعا نویس ها خونشون پر از اجنه و انرژی خواره رفتن همانا نحسی اومدن تو زندگیت همانا بعد میگی چرا اینقدر بدبختی میاد سراغم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تو حرز ابو دجانه رو قبول داری؟

اره عزیزم اونا سند معتبر دارن و درسته خودم سر در خونم زدم

عزیزم خب این کارا اینجوری حرامه ملاکم ادم مذهبی نیست چون خیلی مذهبی هام هستن غیبت میکنن ولی حرامه شم ...

خب میخوام بدونم همون کسیه که باهاش ارتباط صمیمی دارم و دیگه تو خونم راهش ندم

همین آبی که رنگش عوض شد رو تا چهل روز سه بار بخورم؟

+خدایاشکرت🤍