2777
2789
با یک خانوم دیگه۸ روز قهر کردم ۱۰ ماه نزاشتم درست بهم دست بزنه

چه دنیای سختی شده ، ولی 

الان اگه بخشیدی از رابطه تون محافظت کن 

سخته 

ولی مواظب باش زندگیتون سرد نشه 

لایک نکنید😜

چرا خب؟خاطره بد داری؟

آره چندسال پیش پسر وعروس یکی ازهمسایه هامون توی دریا غرق شدن ازاون به بعد دلم بیشترمیگیره ولی قبلش هم دلم میگرفت خیلی خوفناک ودلگیره دریا ازنظرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بشخصه کلبه بیشتر دوس دارم اما ویلاهای استخردار معمولی ام خوبه

داخل این کلبه ها رفتی راحته فضاش خف نیست ؟ 

کجای مازندران برای خرید بهتره که قیمتشم مناسب باشه ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

داخل این کلبه ها رفتی راحته فضاش خف نیست ؟ کجای مازندران برای خرید بهتره که قیمتشم مناسب باشه ؟

برای خرید اطلاع ندارم عزیزم چون مکان ب مکان متفاوته

اما برای اقامت چنروزه جهت رزرو من سوئیسی دوس دارم😍

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

برای خرید اطلاع ندارم عزیزم چون مکان ب مکان متفاوتهاما برای اقامت چنروزه جهت رزرو من سوئیسی دوس دارم ...

برای خرید میخاستم 

ممنون

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه