2777
2789
عنوان

فقط خانمایی ک متاهلن بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
تو ک اینقد نگرانی ن بخاطر اون، بخاطر اعتماد ب نفس خودت تا قبل از عقد چند جلسه لیزر سفید کننده برو و ...

خب همین خیلی تحقیق کردم هرکدوم و اینجا پرسیدم یکی میگفت به درد نمیخوره یکی میگفت بدتر شدم وگرنه زود انجام داده بودم

اخه نامزدم نسبت به من بدن خیلی قشنگ و ورزشکاریی داره و من نه همین اعتماد بنفسمو گرفته

تو هم ورزش کن!!! اجازه نده ب مرد غبطه بخوری، اینجوری اون میشه قهرمان زندگیت و خودتو میبازی، اگ واقعا ورزشکار بودن اون رو اینقد تحسین میکنی و برات تحسین برانگیزه خودتم برو ورزش کن

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو هم ورزش کن!!! اجازه نده ب مرد غبطه بخوری، اینجوری اون میشه قهرمان زندگیت و خودتو میبازی، اگ واقعا ...

بنظرت شروع کنم تا یماه دیگه نامزدیمه میتونم جواب بگیرم؟

خب همین خیلی تحقیق کردم هرکدوم و اینجا پرسیدم یکی میگفت به درد نمیخوره یکی میگفت بدتر شدم وگرنه زود ...

یکی دو جلسه برو  خودت ببین چجوره، یکی ب پوستش میسازه یکی نه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بنظرت شروع کنم تا یماه دیگه نامزدیمه میتونم جواب بگیرم؟

اره ، هرروز یک ساعت ورزش کن خیلی انرژیت فرق میکنه ، اگ اضافه وزن داری حتما براش برنامه بریز و برطرفش کن، همش بخاطر خودت ، ن صرفا راضی نگه داشتن مرد!