2777
2789
عنوان

داماد میگه هر چی دارم و ندارمو میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 127 پست

قبول که نمیدونم ولی چیزی که داره میگه یعنی صلح عمری میکنه اموالشو برای شما

در کل آدمایی که زیادی خوب و جان فدا هستن رو باید بیشتر زیر و رو بکشید ازشون چون احتمال عوضی بودنشون کم نیست

خارجیا میگن too good to be real

یعنی برای واقعی بودن بیش از حد خوبه، باید ببینی علتش چیه

و صلح عمری هم که یه قرارداد الکیه به نظر من مگر اینکه از طرف مادر پدر به فرزندان داده شده باشه

حقوق و شروط ضمن عقد رو مطرح کنید ببینید چی میگن چون سر ایشون تو حساب کتابه احتمالا اینجا نه میاره و یا میگه بلاعوض نمیدم، که بگیرید، بلاعوض هم بگیرید، همشم بگیرید، تصنیف اموالم بگیرید 

و در آخر نه ۲۲ی دخترخانم و نه ۲۶ پسر، سن مناسب ازدواج نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
احساس میکنم خیلی زرنگن، میدونستی اگ ی مرد خونه ای ک ب اسم خودش بوده ب نام زنش کنه بعدا دوباره میتونه ...

چقدر ذهنتون بازه من بدبخت و ساده ازاول باورکردم که داره همه چیو میکنه به نام زنش و خوش به حال زنش،راست میگین اگه هبه باشه میتونه پس بگیره

درجستجوی‌عدالت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم خیلی زرنگن، میدونستی اگ ی مرد خونه ای ک ب اسم خودش بوده ب نام زنش کنه بعدا دوباره میتونه ...

اگر بابت مهریه بدن دیگه نمیتونه پس بگیره اگر بابت هدیه بده میتونه پس بگیره 

اینکه میخوان مهریه رو نقد بدن زرنگ تشریف دارن؟ خب میتونن مثل همه تعیین کنن و پرداخت کنن

ببین قانون اینجا اینشکلیه که مرد هرچیزی رو که به نام زن میکنه رو میتونه بعد از طلاق پس بگیره. کافیه ثابت کنه که اینارو خودش به نام زن زده. اونوقت همش بهش برگردونده میشه. حالا اینکه این به نام زدن جای مهریه باشه رو من نمیدونم. حتماااا با یا وکیل صحبت کنید.

بگو دو دقیقه تعارفات رو کنار بزاری بفهمیم چی میگی

تا جایی که فهمیدم با شرطی که گذاشته ایشون میخواد اموالشو هبه کنه به عروس خانوم تا خودش هست اختیار داره ، نبود مال خانم میشه،بنظرم مهریه تعیین کنید حتما 

بهتر با وکیل مشورت کنید

بعدم صورت قباله بنویسید یا بابا منزل مسکونی فلان جا

بعدم سند بزن همین 

هیچ شرط و شروط نپذیرید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
به چی مشکوکید؟ همه چی ثبت رسمی میکنن دیگه

دو روز دیگه تو زندگی زن و شوهری پول لازم شدین 

میگه حالا ماشین هست بیا بفروشیم

یا می‌خوام مدل ماشین و عوض کنم

بعد به نام خودش میگیره 

تو هم که روزهای خوش خوشانته قبول می‌کنی و همینجوری مهریت نیست میشه

آفرین منم بش اشاره کردم باید ذکر بشه بجای مهریه یا اینکه انگار دختر ازش خریدش

ب هیچ عنوان کلمه  هبه   تو برگه ها نباشه عروس دقت کن

بعدشم خانوادش حرفی ندارن؟؟ ندیده نشناخته بی زحمت انقدر چیز بت بده؟ نمیترسن فردای عقد اقدام کنی واسه مهریت یا طلاق

ببین قانون اینجا اینشکلیه که مرد هرچیزی رو که به نام زن میکنه رو میتونه بعد از طلاق پس بگیره. کافیه ...

مهریه فرق داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)