2777
2789
عنوان

با چادر ولی حجاب ناقص

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکل بنظرم خانمت دلش با چادر نیست از این به بعد مانتو های خوشگل براش بگیر بدون چادر بپوشه! هم شک تره ...

چون از قبل چادری بود من مطرح کنم چادر بپوشم بعد خودش یا اطرافیانش نمیگن تو حجاب ازش گرفتی؟

دوستان چرا انقدر موضع گرفتین بعضیاتونخب اقا دوست داره حجاب خانمش کامل باشهچادر پوشیدن برای کسی که عا ...

آبجی من مانتو رو اتفاقا براش خریدم اما میگه زمستون میپوشه و الان گرمه نمیتونه بپوشه حالا من میگم مو باز در نظر نگیرم تیشرت کوتاه میپوشع و چادرش اصلا جمع نمیکنه سختمه

تابستونه گرما شدید خودت تیپ مونوکروم مشکی بپوش ۱۲ ظهر برو بیرون آفتاب بخوره فرق سرت بیحال شی میفهمی ...

آجی من که مجبورش نکردم من میگم وقتی میپوشه درست باشه یا مانتو بپوشه 

از قبل می دونستی حد پوشش چقدره؟ زمان خواستگاری باهاش درمیون نذاشته بودی اصلا؟ الان چادر خیلی تنوع ...

میدونستم چادریه فک میکردم بیشتر رعایت می‌کنه میخوام طوری باشه که فک نکنه گیر میدم اما الان حجابش بده واقعا

میدونستم چادریه فک میکردم بیشتر رعایت می‌کنه میخوام طوری باشه که فک نکنه گیر میدم اما الان حجابش بده ...

براش کتاب عاشقانه مذهبی بگیر باهم بخونین

مثل یادت باشد

سربلند

قصه دلبری

و.. 

بهش محبت بیشتر تر کن خیلییییی بیشتر 

بذار تو محبتت ذوب بشه

اونجاست واسه رضایت تو  خودش پوشش درست می کنه

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

آجی من که مجبورش نکردم من میگم وقتی میپوشه درست باشه یا مانتو بپوشه

خب بهش بگو همینو اگر دوست داری میتونی مانتو بپوشی ولی بگو یکم بلند باشه مانتو خیلی کوتاه و خیلی تنگ مناسب نیست 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
منظورت چیه آجی ؟

بعضی آقایون بدون توجه به اینکه چادر سر کردن بسیار سخته و مشقت زاست فقط دوس دارن خانم‌بسختی بیفته

من خودم‌محجبه ام 

تا چند سال پیش چادر هم سر میکردم 

البته به احترام بابام 

بعد دیگه چادر نپوشیدم با بچه سختم بود 

اصلا اعتماد به نفس هم نداشتم

ولی بابام میگفت به زور که همیشه و همه جا تو گرما و سرما و سفر و حضر باید!!! سر کنین 

چیزی که زوری باشه از یجا میزنه بیرون