یه ظرف میوه اوردم خوردمتخمه بالا سرمه نصفشو خوردمولی دلم غذا میخوادحس میکنم میوه اشتهامو باز کرده😂چ ...
ماشاالله عجب اشتهایی ام داری 😐😂 من ازدواج کردم چند روزی خونم ی مشکلی هستش اومدم اینجا شوهر بدبختمم سرکارش میخابه ولی مامان بابام فقط دنبال بهونن دعوا کنن اخرش امشب گفتن برو دیگه ی هفتس اینجایی فلان منو ی دختر کوچلوم هستیم تازه خرجی ام اورده بودم خونه شون اندازه قصره همچی اوکیه فقط مشکل منم تو این خونه چرا مشکل منم؟ چون از وقتی بچه بودم 14سالم بود شوهرم دادن حالا من زندگی کردن بلد نبودم کلی جنگ طلاق اینا وسط بود گفتن تو ابرومونو بردی پیش فامیل درو همسایه چون همین اشتبا کردم مثلا ب قول اونا اشتباه. خوب زنو شوهر دعوا میکنن من حقم نبود تو سن کم شوهرم بدن بخدا14نامزد بودم 15ازدواج اونم با چه خانوده عجوزه ای نمیفمیدم زندگیو شوهرم باهام دعوا میکرد منم اومدم از اینا کمک بخام ک ایناهم ی لگد زدن بیشتر زمین خوردم فهمیدم جز ساختن تو خونه شوهر راهیی ندارم الان ک از اون ماجرا چهار سال گذشته ولی اینا نفرتشون از من کم نشده دوتا خواهرم ک ازدواج کردنو دوست دارن ولی منو نه ب روشون نمیارن یعنی نمیاوردن سالی ی بار اونا میومدن منم میرفتم الان خونه ک مستاجر بودم صاحب خونه اومده از خارج مارو بیرون کرد دنبال خونه هستیم پیدا نمیشه اومدم اینجا تو این ی هفته انقدر بهم سرکوفت زدن ی جوری باهام رفتار کردن ک نگو اخرش امشب گفتن فردا برو منتظرم فردا بشه شوهرم بیاد دنبالم برم ی جایی یا هتلی چیزی
ببخش من تا گفتی چرا روت نمیشه طاقتم نیومد همرو نوشتم بخدا کسیو ندارم بهش بگم تا کسی میگه چی شده سریع گریم میگیره دلم میخاد سفره دلمو خالی کنم ببخش گلم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه عزیزم اشتها کجا بودصبحونه و ناهار نخورده بودمشامم کلا ۳ یا ۴ قاشق خوردمیکم میوه اوردم بخورم که ضع ...
ببین این ی دستورههه پاشو برو ی چی بخور اصلا بیدار بشن نمیکشتنت ک دورجونت البته پاشو ضعف میکنی دختر😒😂
اونقدارم خوب نیست ولی من چاره ای ندارم مجبورم بسازم هیچی زندگی نکردم مرداد19سالم شد تو این سن حقم این زندگی نبود ن از خانوده شانس اوردم ن از شوهر ولی شوهرو بسازم بد نیست از خانودم کمی بهتره ساختن منظورم اینه ب ساز اون برقصم ی بار نرقصم دهنم سرویسه 30سالشه پدسگ از همون شوهرایی قدیمه طرز فکرش رفتارش.... و منی ک اصلا اینا حالیم نیست جوری ک میخام نمیتونم زندگی کنم
بنده دیگه انقدر تمرین کردم تبدیل به یه سامورایی شدم
یواش میرم بالا سر خوراکی ها🥸😂
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم