2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر بزرگی نیست من خودم خوزستانی هستم ولی دانشگاه آزادش قبلا جز دانشگاه آزاد های خوب کشور بود هوا بعد ...

اره منم شنیدم دانشگاه خوبیه ولی خیلی دورم از اونجا و هیچ آشنایی نداریم اونجا ولی خوب رشته ای که میخواستم رو داره دانشگاهش

من دانشگاه آزاد شوشتر بودم دانشگاهش جامعه و قشنگه 

اما شهرش تعریفی نداره و شهر با کلاس و درجه یکی نیست اصلا من فقط میرفتم دانشگاه و میومدم تو شهرش هم اصلا نرفتم اما خب نزدیکشون و قبلا رفتم کلیتش رو میدونم چیه 

اما به نظرم شما روی رشته مورد علاقت تمرکز کن و میزان هزینه ای که میتونی انجام بدی 

پرستاری شهر خودت هم خوبه و قطعا براش کار هست 

اما اگه فکر میکنی با دامپزشکی موقعیت کاری بهتر و درآمد بالاتر نصیبت میشه و آینده دار خب قید شهر رو بزن و حتما رشته مورد علاقت رو انتخاب کن بعدا برات حسرت نشه 

شوشتر گرمه یه رودخونه هم داره اما امکانات تفریحی زیادی نداره 

بچه ها اون سالها میرفتن کافه و رستورانهاش اما کلا شهری نیست که شهرداری فضاسازی و زیباسازی توش انجام بده 

مردمش هم اصیلن و لهجه مخصوص خودشون رو دارن  اما چند ده ساله لرها هجوم بردن بهش و میگن شوشتر رو از چنگ آدمهاش درآوردن یه جورایی اما خب لرها همه جا همینکار میکنن مهاجرت تو ژنشون هست 

مردم شوشتر بی شیله پیله هستن و اهل افه و کلاس بازی نیستن 

وای من دانشگاهش خیلی دوست داشتم سرسبزه روی یه تپه 

اما میگم شهر باکلاسی نیست کلا  خوابگاهش ده سال پیش که من بود تمیز و خوب بود 

من دانشگاه آزاد شوشتر بودم دانشگاهش جامعه و قشنگه اما شهرش تعریفی نداره و شهر با کلاس و درجه یکی نیس ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون خیلی جامع و مفید بود🩷

اتفاقا شهرمون خیلی بهتر شده وپیشرفت کرده وخوبه

نسبت به ده سال پیش ؟

من ده سال پیش اونجا بودم 

با این وضعیت بودجه مملکت تو این ده ساله اگه پیشرفت کرده واقعا پس جای تحسین داره 

اما ایشون از اراک که یه شهر صنعتی و بزرگه دارن میان قابل قیاس با شوشتر نیست عزیزم 

اراک شهر سردسیر و برف میاد 

اما شوشتر دمای نزدیک ۵۰ درجه در تابستان 

و نهایت در سردترین فصل سال به ۱۵ درجه در ظهر میرسه

که خب ایشون نمی‌خوان اونجا زندگی کنن 

تو خوابگاه دانشگاه هست و بیرون برای تفریح میتونه بره بازار سنتی گردی  و رستوران و کافه هم همه جا هست