2777
2789
من حامله بودم یه کم جوش داشتمولی خیلی خسته و تنبل نبودم بچمم دختر شد

مرسی عزیزم حقیقتش من برا خودم نپرسیدم این کسی که حامله است کسیه که خانواده ی عشقم مجبورش کردن با اون ازدواج کنه ودل منو شکستن الانم انقدر بیرحمن میدونم اگه بچه ی عروسشون دختر بشه خیلی غصه میخورن چون عشق پسرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر ناراحت شدمم فکر کردم شما خودتون حامله هستید

نه خانواده اش عمرا میزاشتن سمت من بیاد ،از وقتی فهمیدم زنش حامله است خیلی دلم گرفته چندبار گریه کردم،لطفا اگه میشه شما هم دعا کنید بچش دختر باشه تا شاید اوناهم یکم غصه بخورن

نه خانواده اش عمرا میزاشتن سمت من بیاد ،از وقتی فهمیدم زنش حامله است خیلی دلم گرفته چندبار گریه کردم ...

چرا شما رو دوست نداشتن؟

حتما دعا میکنم

روزی که دختره خودم به دنیا اومد من خیلی ناراحت بودم چون میخواستم از شوهره سابقم جدا بشمو بچه نمیخواستم حالا که  دخترمو از دستش دادم میفهمم چقدر اشتباه کردم

چرا شما رو دوست نداشتن؟حتما دعا میکنمروزی که دختره خودم به دنیا اومد من خیلی ناراحت بودم چون میخواست ...

چون  قدم ی خرده  کوتاه بود از همون اول باهام ی جوری بودن

پدر پسره ی جوری نگام میکرد انگار میدونست پسرش منو دوست داره یا خواهر بزرگش خیلی رفتاراط بدی باهام داشت ولی پسرشون‌منو دوست داشت خیلی هم با زنش بداخلاقه ولی خانوادش اونو خواستن منو نه

چون قدم ی خرده کوتاه بود از همون اول باهام ی جوری بودنپدر پسره ی جوری نگام میکرد انگار میدونست پسر ...

چقدر خانواده ی بیشعوری داشته

یعنی هنوزم دوستت داره

زنشم که گناهی نداره اخه

چقدر خانواده ی بیشعوری داشتهیعنی هنوزم دوستت دارهزنشم که گناهی نداره اخه

زنشم مقصر بود وقتی می دونست اون بهش علاقه ای نداره و فقط به اجبار داره باهاش ازدواج میکنه نباید بخاطر بی شوهری زنش میشد،نمیدونم دوستم داره یا نه ولی ی بار من بالاپشت بام بودم دیدم تو پنجره بهم خیره نگاه میکنه تا نگاش کردم نگاهش ازم دزدید این یعنی هنوزم دوستم داره یعنی؟حتی برا تشخیص حاملگی زنش باهاش نرفت و زن داداشش زنشو برد برا تست حاملگی وانگار براش مهم نیست حامله است یا نه 

زنشم مقصر بود وقتی می دونست اون بهش علاقه ای نداره و فقط به اجبار داره باهاش ازدواج میکنه نباید بخاط ...

من فکر میکنم هنوز دوستت داره

ولی این دوست داشتن الان فایده ای داره؟

من فکر میکنم هنوز دوستت دارهولی این دوست داشتن الان فایده ای داره؟

نه فایده ای نداره منم نمیخام زندگی  دو نفر خراب شه که من برم رو خرابه های زندگی اونا زندگیم رو بسازم الان از خدا میخام فقط بچشون دختر باشه تا شاید خانوادش یکم بسوزن اخه خانوادش عشق پسرن  خیلی ناراحت میشن میدونم،منو خانوادش رنجوندن منم بیشتر دوست دارم اونا حرص بخورن

نه فایده ای نداره منم نمیخام زندگی دو نفر خراب شه که من برم رو خرابه های زندگی اونا زندگیم رو بسازم ...

ولی اون دختر وقتی تو اون خانواده به دنیا بیاد

خیلی اذیت میشه ها