2777
2789
عنوان

تاپیک های فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 32 پست
تعلیق شدی؟

نه ولی دیگه استفادش نمیکنم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🙄😐چطور؟

مال بعضی ها شناسایی میشه 

مرد هم ممکنه باشه؟؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

تاپیکهای فیک همه ناراحت کننده هست انرژی مثبت اصلا نداشت

آره ولی من میگم اگه تو زندگی طرف مقابل تاثیر نداشته باشه خب فیک باشه 

مثل رمان میمونه دیگه😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آها نه خوب کی میتونه بفهمه..البته من یکی رو فهمیدم و رسوا کردم

کی بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الکی یه چیزی بگن زیاده تو سایت بیشتر واسه پر بازدید شدنه

آره متوجه شدم...نه فکر نمیکنم بشه چنین تاپیک ها رو فهمید..اما من خودم یکی رو فهمیدم و رسوا کردم

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

میگفت دانشجوی پزشکی و از این حرفا...وقتی گفتم دروغ میگی و پزشک نیستی یهو هر چی دهنش بود گفت و اون تا ...

آها خب ضایع بازی در آورده حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره ولی من میگم اگه تو زندگی طرف مقابل تاثیر نداشته باشه خب فیک باشه مثل رمان میمونه دیگه😄

نظر من مخالف شماست   خودت انتخاب میکنی بری رمان بخری    ولی تاپیک وقتی یکی داره دروغ و خیالاتش و بهم میبافه وتحویل کاربرها میده و به همه میگه زندگیه واقعیمه  اگثرا هم دلخراش هست  یه عده کاربر احساسی رو درگیر خودش کرده  یه عده گفتن نخوابیدیم یه عده گریه کردن  یه عده حالشون بدشده     یه جور حق الناس که با یک تاپیک ساختگی به گردنش میوفته   ارزش نداره  با احساسات هم الکی بازی کنیم 

آره متوجه شدم...نه فکر نمیکنم بشه چنین تاپیک ها رو فهمید..اما من خودم یکی رو فهمیدم و رسوا کردم

من میفهمم ولی چیزی نمیگم بعضی هاشم به خاطر اینه که با یکی حرف بزنن یا درد دل کنن من خودم اومدم چون دلم میخواست با کسی حرف بزنم البته من مال 1402 هستم این اکانت جدیده 

نظر من مخالف شماست خودت انتخاب میکنی بری رمان بخری ولی تاپیک وقتی یکی داره دروغ و خیالاتش و بهم ...

عزیزم خب اونا که هیچی اونایی که با احساسات مردم بازی میکنن که کارشون به شدت اشتباهه منم گفتم که تا وقتی بد نیست که تو زندگی اطرافیان تاثیر نداشته باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آها خب ضایع بازی در آورده حتما

ببین اصلا تابلو بود...یه ایدی فیک دیگه هم تو تاپیک بود که وقتی من بهش گفتم دروغ میگی الکی در مورد پزشکی ازش سوال میپرسید و جالبه خودش یکسره به من فحش میداد و توهین میکرد....در حالیکه یه پزشک واقعی اصلا نیازی نداره از کوره در بره....میخواست تحت عنوان پزشک خانم ها رو بکشونه پیام هاش و اونجا در مورد مثال خصوصی صحبت کنه.

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه