2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 69 پست
اقوام مادرم ۹۰۰ کیلومتر باهام فاصله دارن و خوبن اما دورن شاید وقتی تونستم مستقل باشم بتونم باهاشون ز ...

تو برو پیشش ،تو برو سر بزن به مادر بزرگت 

ببین برای ازدواج خوب ،به فامیل خوب نیاز داری 

از طرفی رفت وامد کنی مهرت میفته تو دلشون 

وبیشتر دوست دارن 

تو برو پیشش ،تو برو سر بزن به مادر بزرگت ببین برای ازدواج خوب ،به فامیل خوب نیاز داری از طرفی رفت وا ...

نه فامیل من اون شکلی نیستن... نمیدونم قراره زندگیم چجوری پیش بره...

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو برو پیشش ،تو برو سر بزن به مادر بزرگت ببین برای ازدواج خوب ،به فامیل خوب نیاز داری از طرفی رفت وا ...

مرسی که وقت میذاری

[QUOTE=394023295]مشکلم اینه که واقعا تنهام هیچکسو ندارم که حس کنم یه ذره دوستم داره یا واسش اهمیت دارم همش دارم اذی ...[/QUOقجای حس قربانی بودن و خودتحقیری از این فرصت استفاده کن و بخدا نزدیکتر شو.در واقعا این مسئله رو‌به این چشم ببین که خدا شرایطی فراهم مرده که. تو بهش نزدیک بشی . البته این موضوع درستم هست و عرفا میگن وقتی انسان خس تنهایی داره در واقع این کارخداست که هیخواد اون شخص بهش نزدیک بشه

[QUOTE=394023295]مشکلم اینه که واقعا تنهام هیچکسو ندارم که حس کنم یه ذره دوستم داره یا واسش اهمیت دا ...

من قبلا هم ادمی نبودم که از خدا دور باشه نیازی به این شرایط نبود اصلا

نایپکات خوندم خیلی ناراحت شدم. چرابهشچن وکالت تام‌دادی دختر سنت کم نبوده این چه اشتباهی بوده. بجای ...

من خیلی افسرده و نااامید بودم

اون موقع هم زن بابام عذاب وجدان داشت و انقدر حالش بد بود که یک ماه بیمارستان بستری شد و شوک مغزی گرفت

فکر میکردم دیگه خوب میشه

از یه طرفم تو دفترخونه به این فکر کردم که یه روزی میاد که از خونه بیرونت میکنه ها ولی بازم گفتم اشکال نداره بابام که نیست خونش هم نباشه شرایطمو فقط کسایی که قرص ضدافسردگی مصرف میکنن میفهمن

من خیلی افسرده و نااامید بودماون موقع هم زن بابام عذاب وجدان داشت و انقدر حالش بد بود که یک ماه بیما ...

درسته عزیزم. بازم ناامید نباش خدا بزرگه ادم وقتی. به بن بست میرسه خدا ی دراییو روش باز میکنه که قبلا فکرشم نمیکرده

. بنظرم ماشینو بفروش بده طلا.ی هنری چیزی که دوست داری یاد بگیر. دنبال درامد باش درامد که بیاد همه چی حله . کم کم ارتباطتو با فامیل نزدیکتر کن. فردا ازدواج کنی  دورتو بگیرن بعضی مردا سواستفاده میکنن از بی کسی  ادم. ولی از همه مهمتر از لحاظ مالی مستقل باشی کسی نمیتونه بهت زور بگه

. من خودم الان افسردگی شدید دارم . دنبال دکتر خوبم تا افسردگی درمان نشه هیچ چی فایده نداره ولی خودتم باید همت کنی 

درسته عزیزم. بازم ناامید نباش خدا بزرگه ادم وقتی. به بن بست میرسه خدا ی دراییو روش باز میکنه که قبلا ...

من دو سال دیگه درسم تموم میشه پرستارم

ماشینم نمیتونم بفروشم اونا استفاده میکنن

درسته عزیزم. بازم ناامید نباش خدا بزرگه ادم وقتی. به بن بست میرسه خدا ی دراییو روش باز میکنه که قبلا ...

فامیلای ما هم بدترن

۳۰۰ میلیون از زمانی که بابامو از دست دادیم با کارتش تو پوز شوهرخواهر زن بابام کشیدیم هنوز برنگردونده!

خیلی هم لازممون شده اما نمیده

کلا همشون به فکر کندنن فقط

فامیلای بابام هم خیلی ارومن و سرشون به کار خودشون گرمه حامی نیستن

فامیلای مامانمم خب خیلی دورن و تعدادشون کمه تو ایران