jeon_baran مدیر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13426 عنوان وا یعنی چی 😐⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 33 پست یکی بهم گفت صورت ساده و مهربونی دارییعنی چی دقیقا😐بعد اون عکسی ک تو پروفایلم بود افکت داشت و یکم میکاپ چجوری فهمیده با این حال؟ اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:) 1404/06/12 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 4583 میدونمولی بعضیا صورتشون چون معصومه میگن چهرت ساده و قشنگ و ایناعه. یه سری خصوصیات از چهره ام معلوم م ... نمیدونم طرف وقتی اینو گفته چی از ذهنش گذشتهولی اگه یکی به من اینو بگه، برداشتم اینه که یه چهره معمولی دارم
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 25198 الان فکرکنم من باید بهت بخندما😔😂 راحت باش جنبه ام بالاس🤣🤣 🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
jeon_baran مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 13426 نمیدونم طرف وقتی اینو گفته چی از ذهنش گذشتهولی اگه یکی به من اینو بگه، برداشتم اینه که یه چهره معمول ... منم اولش این فکرو میکردم ولی خب واقعا حتی رندوم بهم گفتن خوشگلی دیگه بخاطر همین مطمئن شدم که بیشتر رفتاری گفتهبازم مرسی♡ اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 4583 منم اولش این فکرو میکردم ولی خب واقعا حتی رندوم بهم گفتن خوشگلی دیگه بخاطر همین مطمئن شدم که بیشتر ر ... آره از لحاظ رفتاری میتونی اینو برداشت کنی که از نظرش دوست داشتنی هستی