2777
2789
نتیجه داد خیلی تعریفشو میکنن ساب افزایش قد داره منتها میگه همه چیز به خودت و باورت بستگی داره م ...

عزیزم منظورم سابلیمنال علیرضا آقا شیری  بود که خیلی تعریفشو شنیدم  شما خریدبن نتیجه داد بهتون؟  جمله بندیم اشتباه بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم منظورم سابلیمنال علیرضا آقا شیری بود که خیلی تعریفشو شنیدم شما خریدبن نتیجه داد بهتون؟ جمله ...

من نزدیک ۲ هفته اس که دارم گوش میدم.

ساب سلامتیش بنظرم خوب بودش

چون توی مسیرهایی قرار گرفتم که با دکترهای خوبی آشنا شدم و راحت ویزیت شدم.

نتایج باقی چیزایی که گوش میدم هنوز ملموس نیس 

وقتی نتیجه گرفتم بهتون اطلاع میدم گلم

من نزدیک ۲ هفته اس که دارم گوش میدم.ساب سلامتیش بنظرم خوب بودشچون توی مسیرهایی قرار گرفتم که با دکتر ...

کاش یادداشت میکردم که چن روزه گوش میدم

الان چک کردم که چه روزی دانلود کردمش.

تقربیا ۲ هفته هستش .

دیروز اشتباهی گفتم یک هفته😅

آقاشیری ، یک سری ساب رایگان هم داره.

که حتی رایگان ها رو هم میشه سفارش داد برای شخصی سازی.

و یک فایل قوی تر میفرسته که مثلا بجای ۴ بار، کلا یک ربع گوش بدی.

من معده ام عفونت داشت،  توی مسیری قرار گرفتم که خیلی راحت از بوی معده ام خلاص شدم، اونم با داروی گیاهی.

امروزم یه دکتر خوبه دیگه پیدا کردم(خیلییی اتفاقی!) که بدون آندوسکوپی میتونه درمانم رو شروع کنه😍.

کار دکتر رو دیدم، من خیلی امیدوارم 

از کدوم ساب هاش نتیجه گرفتن ینی؟ میشه بگید چی شنیدین؟ 😍

در مورد ساب پری یکی بود که میگفت از  ساب لاغریش نتیجه گرفتم 

دوستم که میگف بهم میگن چشات درشت تر شده ساب بزرگتر شدن  لب رو هم گرفته که تازه داره ازش استفاده میکنه دو هفته ی میشه میگه که این ساب  بعد 21روز نتیجه ش مشخص میشه  هر نتیجه که گرف بهت میگم     در مورد ساب آقا شیری یکی بود که میگف خیلی معتبر و خیلی ازش نتیجه گرفتم واس لاغری  صافی پوست این چیزا   من قرار ساب قد بخرم از همین آقا شیری اگه نتیجه داد که میگن اگه شرایط روحی ذهنیم اوکی باشه نهایتا تا چهل روز نتیجه میده   بهت میگم 

مرسی گل همچنین

سلام گلم

اگه از اقاشیری ساب گرفتی

حتما هر چی ویس برات میفرسته گوش بده.

یه کلیپ صوتی ۲ ساعته هستش، خیلیییی مهمه

من متاسفانه اولش گوش نکردمش😅

برات یه کانال هم میفرسته، که تا چند روز فقط اونا رو گوش بدی. اگه نتیجه سریع تر میخای بنظرم مدلی که میگه پیش برو.

اون فایل ۲ ساعته رو هم برای باور سازی، بعد از اینکه کامل گوشش کردی اولش، بازم تیکه تیکه گوش کن، ارتعاشات رو خیلی بالا می بره

سلام گلماگه از اقاشیری ساب گرفتیحتما هر چی ویس برات میفرسته گوش بده.یه کلیپ صوتی ۲ ساعته هستش، خیلیی ...

مرسی گلم  دودلم  ساب خانم  جاوید  احمدی  موسوی رو هم خیلی تعریف میکنن  موندم کدومشون بهتره  تو نتیجه دیدی از ساب  آقا شیری؟