2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 38 پست
شما مشاور میشناسید؟

مشاور پارسال خودم خوب بود دکتر مصطفی ناصری دفترشون گیشاست

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با رتبه ۱٠هزار کشوری انسانیو ۳۷٠٠منطقه سهمیشه حقوق دانشگاه علوم تحقیقات قبول شد؟

چیزی پیدا نکردم ولی روانشناسی علوم تحقیقات قبولید

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

چیزی پیدا نکردم ولی روانشناسی علوم تحقیقات قبولید

عذر میخوام شما که الان تهران مرکزید چقدر شهریه میدید هر ترم دقیقا؟ 

دروس عملی دارید؟ 

راسته که میگن شهریه ازاد ۱٠میلیون افزایش داشته واسه مهر و دانشجوا اعتراض کردن؟ 

عذر میخوام شما که الان تهران مرکزید چقدر شهریه میدید هر ترم دقیقا؟ دروس عملی دارید؟ راسته که میگن شه ...

هر ترم 5 و 700 شهریه ثابته بعلاوه 70 درصد شهریه ثایته که هر ترم میره روش به علاوه 2 3 تومن سر حذف اضافه بله دروس عملی تحت قالب کارگاه داریم ولی فعلا خودم برنداشتم و خیر این شایعس من خودم ترم یک 5 تومن دادم ترم دوم 7 8 تومن این ترمم 12 13 میدم

هر ترم 5 و 700 شهریه ثابته بعلاوه 70 درصد شهریه ثایته که هر ترم میره روش به علاوه 2 3 تومن سر حذف اض ...

ببخشید دلیل این اضافه شدنا چیه؟چرا اول ۵ میلیون و الان ۱۳؟

واسه رشته های انسانیم مثل روانشناسی همینطور؟ 

ببخشید دلیل این اضافه شدنا چیه؟چرا اول ۵ میلیون و الان ۱۳؟واسه رشته های انسانیم مثل روانشناسی همینطو ...

چون که هر ترم درصدی از شهریه ثابت میره میره روش دوم یه مقداری میمونه که سر حذف و اضافه باید داد سوم درس ها رو واحدی حساب میکنن من ترم اول 17 واحد داشتم این ترم 19 20 واحد بر میدارم و ایترم دروس سه واحدی یک تومن شده و بله رشته انسانیم همینه خدارو شکر کنید تجربی نیستید وگرنه ترمی 90 میلیون باید میدادید

چون که هر ترم درصدی از شهریه ثابت میره میره روش دوم یه مقداری میمونه که سر حذف و اضافه باید داد سوم ...

ببخشید فقط هزینه کتاباتون چقدر میشه؟ 

استادا هرترم کتاب معرفی میکنن؟ 

هزینه یک کتاب چقدره؟ 

و هرترم کلا چند میلیون هزینه کتاباتون میشه؟ 

ببخشید فقط هزینه کتاباتون چقدر میشه؟ استادا هرترم کتاب معرفی میکنن؟ هزینه یک کتاب چقدره؟ و هرترم کلا ...

بستگی داره نه هر ترم رفرنس معرفی میکنن ولی نیازی به خریدش نیس چون اکثرا از روش جزوه میگن و همون جزوه ملاکه هزینه کتابا هم اختصاصی ۳۰۰ ۴۰۰ تومن عمومی ۲۰۰ ۳۰۰ تومن تازه دست دوم از ترم بالاییا بگیری من دوترمه سر رفرنس دروس عمومی همین کارو کردم