2777
2789
عنوان

عید چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 60 پست
وای عزیزم 😭😭😭 چرا همه مینالن از امسال هعیییی

بخدا خیلی اعصابم خورده.مامانمینا رفتن مسافرت ما نرفتیم شوهرم نرفت گفت داییمینا از تبریز اومدن زشته ما بذاریم بریم.الان یه هفتس خونه اینام با یه عالمه مهمون اصن کلافه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خیلی اعصابم خورده.مامانمینا رفتن مسافرت ما نرفتیم شوهرم نرفت گفت داییمینا از تبریز اومدن زشته م ...

ی هفته زیاده اونم خونه مادرشوهر😢😭ولی صبر داشته باش اینم تموم میشه 😿❤

ی هفته زیاده اونم خونه مادرشوهر😢😭ولی صبر داشته باش اینم تموم میشه 😿❤

هر چقد گفتم امشب بریم خونه ما بخوابیم خونه کسی نیست منم اینجا نمیتونم کنار اینهمه آدم بخوابم قبول نکرد گفت زشته داییما اینجان😢😢😢😢😢

مرسي گلم ديگه واقعاكم اوردم

یه عکسنوشته خیلی قشنگ بود که تو تلگ رام دیدم.عکس یه چرخ و فلک بود که زیرش نوشته شده بود روزگار مثه چرخ وفلکه میچرخه..اونایی که اون پایین بودن میان‌بالا و بالایی ها میان پایین...

و من خودم به چشم دیدم که چه کسانی ثروتمند و همه چی تموم به بن بست رسیدن و برعکس چه ادمایی از روی زمین به کجاها..البته یهویی هم نه..به مرور زمان....بستگی به رفتارو تلاشم داره...واز همه مهمتر به خدا تکیه کردن و ناامید نشدن

اخلاقش بده شوهرت؟دوسش داری؟اخه ایموجی گریه گذاشتی این سوالو پرسیدم

اخلاقش خوبه اما متاسفانه انگار با چسب دوقلو چسبوندنش به مامانشینا.دلم میخواد خفش کنم اما دوسش دارم امشب خیلی حرصم داده

شوهرت کار میکنه؟خودت چی کار نمیکنی؟

همسرم كارميكنه ماشين سنگين داره ولي تايه پولي پس اندازميشه ماشين خراب ميشه مريضي پيش ميادخلاصه ابروبادومه خورشيدوفلك دست به دست ميدن تامايه پرايدم نتونيم بخريم تاحالا دوبارازصفرشروع كرديم خودم بيكارم بادوتابچه چي كارميتونم كنم

كاش زمان به عقب برميگشت
اخلاقش خوبه اما متاسفانه انگار با چسب دوقلو چسبوندنش به مامانشینا.دلم میخواد خفش کنم اما دوسش دارم ا ...

امان از این شوهرهای وابسته 😤😤😤شوهر منم وابسته بود ولی خونمون جدا شد بهتر شد زندگیم البته هنوزم دوتا گوچه فاصله داریم

دوران عقدی..باید با خانوادت باشی...چرا موندی؟

بله عقدم.خانوادم رفتن مسافرت من و همسرم نرفتیم چون ایشون گفتن داییم از تبریز میاد ما باید اینجا باشیم.

خونمون کسی نیست متاسفانه مجبورم اینجا بمونم