چرا به پسرها که میگیم برید از روستا زنبگیرید ناراحت میشن مگه دخترهای روستایی چشونه خیلیم خوبن وبسازن و بعد الآن دیگه همه زندگی ها مدرن شده روستا وشهر فرقی نمی کنه پسرهای فامیلمون مجرد موندن ولی حرف مادرهاشونو گوش نمیدن برن از روستا زنبگیرن بیارن ومتاهل بشن و زندگی کنن مثل آدم
اتفاقا من برعکس هرچی دیدم پسرا از خداشون بودن زن روستایی بگیرن خیلی دیدم..علتم پرسیدم میگن پاکن و مث بعضی دخترا در شهر خانوما دقت کنید میگم بعضی ها بد نیستن اهل پارتی نیستن مشروب خوردن چمیدونم باز نیستن آنچنان و....همه جا خوب و بد هست درستع اما تو روستا مسلما کمتر چون روابط اجتماعی و عمومی کمتر هست نسبت بع شهر یا مد ها دیرتر میرسع و.......خلاصه من برعکس گفتتون تجربه دارم
فکت نامحبوب: شهری و روستایی باهم نمیسازن و خیلی زمان میبره اون روستاییه به طرز فکر شهری برسه چون فرهنگا متفاوته
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه:(