2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 21 پست

شوهرم ازمن خيلي خوشگل تره

اتفاقا من تو دلم خوشحالم ك همش ي شوهر خوشكل رو تو طول روز ميبينم😂

خوشم مياد كيف ميده 

خيلي هم بهم گفتن اون بهتره ولي من خوشم مياد 

ولي كلا اعتماد بنفسم بالاس و جوري با شوهرم رفتار كردم ك همش فكرميكنه من زيباترين زن عالمم

همش از خودم تعريف ميكنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرم ازمن خيلي خوشگل تره اتفاقا من تو دلم خوشحالم ك همش ي شوهر خوشكل رو تو طول روز ميبينم😂 خوشم ...

میشه بگی چیکار باید بکنم شوهرم خیلی ازم راضیه و دوسم داره ولی خب انقد که مقایسه شنیدم و اینا خیلی ازخودم بدم میادجلواینه که میرم ازخودم متنفر میشم راستش شوهرمم زیاد نمیگه که من زیبا هستم یا نه و درکل حس میکنم خیلی تزنظرظاهرپایینم بگو چیکار کردی که انقدحس اعتمادبه نفس داری؟ 

میشه بگی چیکار باید بکنم شوهرم خیلی ازم راضیه و دوسم داره ولی خب انقد که مقایسه شنیدم و اینا خیلی از ...

كلا از بچگي خوشگل نبودم

معمولي ، چون خيلي درس خون بودم و بخشي هم ب تربيت خانواده برميگرده ، كلا حس خوبي ب خودم دارم

شغل و رشته خوبي ك دارم هم بي تاثير نبوده

من هركسي ازم ايرادي بگيره حس ميكنم داره بهم حسودي ميكنه ، بعد تو رابطه با همسرم، چون واقعا ميبنيم اون از م بهتره، عارم مياد اون منو دست كم بگيره

واسه همين ب دروغم ك شده مثلا ي لباس ميپوشم يا ارايش ميكنم ميگم چقد ناز شدم! 

چقد خوشتيپم، واقعا ولي تيپ خوبي دارم

كلا هيچوقت ايراداي خودمو نميگم

چون ناخوداگاه ميارمشون جلو چشمش

يا ميگم رفتم بيرون ي خانمه ازم تعريف كرد و يا فلاني گفت چقد پوستت صافه و...

كلا از خودم ي خوشگل ميسازم تو نظرش😂😂

تازه ك ازدواج كرده بودم

هركي ازفاميلاي شوهرم منو ميديد بعدا مادر شوهرم ميگفت راجبت گفتن چه دختر خوب و مهربوني

يني ب دلم موند يكيشون بگه چه دختر بامزه اي يا ازقيافه م تعريفي چيزي كنه

ولي بنظرم اخلاق خوب داشته باشي ناخود اگاه تو دل هم ميري و ب دل ميشيني

اخلاق خوب مهمترين سرمايه اس

خانومی حتما شما ویژگی های عالی ومثبتی داشتی که شوهرت انتخابت کرده،اوناهم حتما از حسودی این حرفا رو میزنن.اولین کار برای بالا بردن اعتمادبه نفس اینه که به خودت دیدمثبت داشته باشی برای خودت ارزش قائل شی لباس وارایشت خوب باشه.به مرور حس بهتری پیدا میکنی😙

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫