2777
2789
عنوان

بگید نجسه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست

ولی تاجایی که من میدونم با چشم عادی باید دیده بشه نجاست نه زیر مسکروسکوپ 

بازم دز دفتر مرجعتون بپرسید میگن بهتون 

اینجا اصلا لزومی نداره به نظر اکثریت نگاه کنید 

این موضوع خودش حکم داره 

بعد یه چیزی تو مسائل نجاست که خییییلی یه من ارامش داد و باعث شد وسواس نشم فهمیدن احکام متنجس بود حتما شمام بخونید خیییلی راحت میکنه کارو 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
دقیقا بنظرم جمله ای که گفتی برای خودت صدق میکنه رها کن ذهنتو درگیر نکن

والا بخدا

توکل بر خودش

الان خیلی وقته جنگیدم

ان شاالله این یکی هم منو به زانو درنمیاره و تمام میشه میره پی کارش🤍🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم وسواسه و تابه حال همچین چیزی نشنیدم درباره اونم که گفتید برای وسواسی تا نجاست رو نبینه همه چی ...

منظورم این نبود این خانوم میگفت اگه حتی ادرار یا مدفوعم ببینی مطمئنم باشی به عنوان فرد وسواسی حق نداری یقین کنی

مگه لباس زیرت زیر لباس نبوده؟اگه اره که ربطی نداره فک کنم وسواس شدی..همون لباسو بشور

لباس اوکیه

منظورم به دستم بود که اون دست بعد از برخورد با لباس زیر به جای دیگه خورد و حس کثیفی و نجسی دارم

لباس اوکیهمنظورم به دستم بود که اون دست بعد از برخورد با لباس زیر به جای دیگه خورد و حس کثیفی و نجسی ...

درباره متنجس حتما مطالعه کنید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

اینم وسواسه 

هر ظرفی رو برمیدارم باید حتما ی بار اب بکشم و استفاده کنم 

دستامو موقع غذا پختن هی میشورم 

مثلا دارم پیاز خرد میکنم باید قابلمه رم ی هم بزنم دستمو میشورم و هم میزنم 

تو ی غذا پختن 20بار دستامو میشورم

ولی تاجایی که من میدونم با چشم عادی باید دیده بشه نجاست نه زیر مسکروسکوپ بازم دز دفتر مرجعتون بپرسید ...

عقلانی بخوایم بش فکر کنیم

خدا میگه هر کسی در حد توانش تکلیف میشه

و زیر میکروسکوپ و نجاست غیرقابل دید وسواسه

اما دست خودم نیس فعلا...

عقلانی بخوایم بش فکر کنیمخدا میگه هر کسی در حد توانش تکلیف میشهو زیر میکروسکوپ و نجاست غیرقابل دید و ...

درباره درمان وسواس هم میتونید به مشاور مذهبی مراجعه کنید هم یه سری صحبتا دارن آقای فاطمی نیا (ره) اونا رو گوش بدید