2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست
بچههااااشمایی که الان رسیدین به کنکور یه سوال ازتون بپرسمبه نظرتون اگه کسی از هشتم و نهم دقیق درس بخ ...

نه عزیزم اگه از ۵ سالگی شروع به تست زدن نکنی حداقل دوسال باید پشت بمونی❤️‍🩹

نه عزیزم اگه از ۵ سالگی شروع به تست زدن نکنی حداقل دوسال باید پشت بمونی❤️‍🩹

نگران پسرمم🥲 کاش احساسمو درک کنی

خیلی برام مهمه موفق بشه

واقعا از کلاس اول پا به پاش درس خوندم و تا الان کنارش بودم

دلم‌میخواد مسیرو درست بریم برا همین سوال کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا باید این استمرارو تویه خودم حفظ کنم🙂امیدوارم بشه نگرانیم سر اینه دهم و یازدهم و کامل تویه ...

اگ بخای میتونی اوکی کنی همه چیزو فقط باید بخای

چند سالته؟

نگران پسرمم🥲 کاش احساسمو درک کنیخیلی برام مهمه موفق بشهواقعا از کلاس اول پا به پاش درس خوندم و تا ا ...

خوشگلم جدا از شوخی، برای رتبه تک رقمی شدن هم اگه یازدهم و دوازدهم رو درست بخونه و علاقه داشته باشه کافیه

من امسال کنکوری بودم، کنکور واقعا چیز ترسناکی نیست و از پسش بر اومدن خیلی سخت نیست

بعدشم همه مامانا نگران بچه هاشونن،میفهمم

خوشگلم جدا از شوخی، برای رتبه تک رقمی شدن هم اگه یازدهم و دوازدهم رو درست بخونه و علاقه داشته باشه ک ...

دقیقا کنکور به نظرم خیلی چیز ترسناکیه🤣من خودم سال ۸۵ کنکور دادم اونموقع اندازه الان نمیترسیدم😁

دقیقا کنکور به نظرم خیلی چیز ترسناکیه🤣من خودم سال ۸۵ کنکور دادم اونموقع اندازه الان نمیترسیدم😁

برای من اون چیز گنده و عظیم و وحشتناکی که همه ازش حرف میزدن نبود.

از تجربه خودم بخوام بگم، اگه برگردم به هشتم حداقل تا تموم شدن راهنماییم به کنکور فکر نمی کنم، صرفا تلاش می کنم توی درسای خودم بهترین باشم

اگه سمپاد درس نمی خونه می تونی کمکش کنی واسه نهم ازمون تیزهوشان بده که دبیرستانشو تیزهوشان بخونه

از دهم کم کم به فکر کنکور باشین، ساعت مطالعه معقول+استمرار و دیسیپلین+استرس نداشتن بهترین نتیجه رو بهتون میده

برای من اون چیز گنده و عظیم و وحشتناکی که همه ازش حرف میزدن نبود.از تجربه خودم بخوام بگم، اگه برگردم ...

داره همه تلاششو میکنه که تیزهوشان قبول شه

اگه قبول شه یکم خیالم راحت میشه میدونم حددداقل تو مسیر درست قرار گرفته

مرسی عزیزم از راهنماییات

انشالله موفق باشی قشنگم

داره همه تلاششو میکنه که تیزهوشان قبول شهاگه قبول شه یکم خیالم راحت میشه میدونم حددداقل تو مسیر درست ...

دورت بگردم🤍

و یه چیز دیگه، برای من به شخصه مشاورم یکی از تاثیر گذار ترین آدما بوده توی مسیری که رفتم، وقتی رفت دبیرستان براش یه مشاور خوب پیدا کنید که هم باهاش راحت باشه هم اینکه کارش رو حرفه ای انجام بده

۱۷ سالمه ورودی دوازدهمم(:

درس کلاس ۱۲رو خیلیییی جدی بگیر مخصوصا امتحانایی مستمر و نهاییش شل نکن تحت هیچ شرایطی فقط ی معدل بالا بگیر ک اگ کنکورم قبول نشدی از طریق سوابقت بتونی بری