2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به اره و نه نیس

دعا کن صبر کن و تلاش کن

سوره یاسین و دعای توسل بخون💚

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اگه به صلاحت باشه آره نباشه نه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

کاش آدم میدونست چی ب صلاح امشب رفتم پیش امام رضا فقط از اون خواستم هر چی به صلاحم رو جلو پام بزاره : ...

به چیدمان خدا اعتماد داشته باش هیچوقت بدمونو نمیخواد

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان دیگه ساعتای آخرهکاری نمی شه کردصرفا می خواستم ببینم چی به دلتون میفتهدعاکنید برامون ممنون

ان‌شاءالله حاجت روا باشی گلم محتاجم به دعا💚🌹

سوره یاسین حدود ۵ دقیقه وقت میبره بخونش با نیت و اعتقاد

دعای توسل هم حدود ۷ دقیقه

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

کاش آدم میدونست چی ب صلاح امشب رفتم پیش امام رضا فقط از اون خواستم هر چی به صلاحم رو جلو پام بزاره : ...

واقعا

امام سجاد میگه خدایا عمر منو با چیزی که منو به خاطرش نیافریدی هدر نده